Sungurlu ilçe teşkilatını ziyaret eden Ceylan, burada partililere hitaben bir konuşma yaptı.
30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Sungurlu’da bir yol kazasına uğradıklarını, Belediye Başkanlığının başka bir partiye teslim edildiğini, demokrasi ile yönetilen ülkelerde seçimler sırasında bunun doğal olduğunu anlatan Ceylan, ancak Sungurlu’nun kötü yönetildiğini, gelecek seçimlerinde yeniden seçimleri kazanarak Belediyeyi AK Partili bir başkanateslim edeceklerini vurguladı.
Sungurlu’nun hayatında görmediği kadar susuz olduğunu ve büyük bir çevre kirliliği yaşandığını dile getiren Ceylan, birçok gencin de kış ortasında işsiz bırakıldığını, işçilerin zor durumda kaldığını, bunun AK Parti tarafından telafi edileceğine inandığını kaydetti.
Ceylan, 2006 yılından beri devam ettiği aktif siyaseti 25 Ocak’taki il kongresi ile birlikte tamamladığını belirterek, alnı açık, başı dik bir şekilde, teşkilat mensuplarının ve partililerin başını yere eğdirecek hiçbir işe imza atmadan süreci sonlandırmanın gururu içerisinde olduğunu söyledi. “Hiçbir şaibeye bulaşmadım, kötü bir işle anılmadım. Bilerek yanlış yapmadım, yanlış yapmak isteyenlere de fırsat vermedim” diyen Ceylan, yeni il başkanı Av. Rumi Bekiroğlu’nun kendisinden devraldığı bayrağı daha ileri noktalara taşıyacağına inandığını bildirdi.
Bundan sonra da partililer ve teşkilatlar ne görev verirse o görevi yerine getireceğinin altını çizen Ceylan, aktif siyasete AK Parti ile başladığını ve AK Parti ile devam edeceğini, bu davaya hizmetlerinin süreceğini kaydetti.
Ceylan, “Bugüne kadar bu davaya hizmet ettiniz, birlikte yol yürüdük, ekmek yedik su içtik. Eğer sizler üzerinde hakkım varsa benden yana helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin” diye konuştu.
Partililerden helallik isteyen Ceylan, 2015 Haziran seçimlerinin de önemine değinerek, Sungurluların seçimlere asılmasını talep etti. Sungurlu’da güzel bir teşkilat yapısı oluştuğunun altını çizen Ceylan, “bu tabloyu oluşturmak, bu birlikteliği sağlamak için büyük emek verdik. Birlik ve beraberliğinizi bozmayın. Bu kenetlenme, bu birliktelik sandığa yansımalı” diye konuştu.
Konuşmaların ardından eski İl Başkanı Ceylan, partililerden haklarını helal etmesini isteyerek parti binasından ayrıldı.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim