Sungurlu Belediyesi olarak yaptıkları sosyal yardım çalışmalarında işadamı Haydar Ali Öztaş’ın ilçe halkı adına her zaman en büyük destekçilerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Şahiner, kendisine teşekkür etti.

Sungurlu Belediyesi’nin son olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlar için başlattığı “Hayat Paylaşınca Güzel” adlı projelerine de işadamı Haydar Ali Öztaş’ın duyarsız kalmadığını söyleyen Şahiner, yardım çadırına ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 15 koli çorap göndererek projelerine katkıda bulunduğunu vurguladı.

Sungurlu Belediyesi’nin yerine getirdiği sosyal yardım çalışmalarına hayırseverlerin önemli ölçüde ilgi göstererek katkı sunduğunu söyleyen Şahiner, “Belediyemiz yıl boyunca birçok alanda sosyal yardım çalışmalarını ihtiyaç sahibi kişilerle buluşturuyor. Bu çalışmalarımızda belediyemizin imkânları olduğu kadar hayırsever vatandaşlarımızın da büyük ölçüde katkıları oluyor. Bu hayırseverimizden biri de Haydar Ali Öztaş’tır. Sosyal yardım çalışmalarımıza uzun yıllardır destek veren bir hemşehrimiz. Kendisine bir kez daha katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim