Annesi Saniye Çırakoğlu’nu kaybeden Ankara Vali Yardımcısı Ahmet Çırakoğlu ve galerici esnafı Kerim Çırakoğlu ile birkaç gün önce hayatını kaybeden İsmail Önbaş’ın Arifegazili Köyü’nde ikamet eden ailesi ile başsağlığı ziyaretinde bulunan Milletvekili Kurt, AK Parti Sungurlu İlçe binasında partililer ile yapılan toplantıya da katıldı.

Toplantıda partililere hitap eden Milletvekili Kurt, 16 Nisan’da yapılacak referandumun ülkenin istikbali ve geleceği olduğuna vurgu yaparak, herkesin canla başla gerekli çalışmaları yapması gerektiğini çalışma yapılmadan hiçbir şeyin elde edilemeyeceğini söyledi.

AK Parti’nin hedefinin ülkede istikrarı sağlamak olduğunu kaydeden Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, partilerinin izlediği politikalar sayesinde kadınların siyasette olması gereken yerlere geldiğinin altını çizdi. Halkın siyasetçilerden kendilerine gerekli ilgiyi göstermelerini istediğini belirten Kurt, bunun için teşkilattan çalmadık kapı sıkmadık el bırakmamalarını istedi.

Sungurlu halkının her şeyin en iyisine sahip olması gerektiğine vurgu yapan Milletvekili Kurt, ilçenin referandumda evet diyeceğine inandığını ifade etti.

Toplantıya katılan vatandaşlar Çorum ve Sungurlu’ya yapılan tüm yatırımlarda emeği bulunan Milletvekili Kurt’a teşekkür ederek, bu yatırımların devam etmesini istediler.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim