İmam Hatip Lisesi spor salonunda 2-3 ve 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı ve 6 gün süren oyunlarda öğrenciler yağ satarım bal satarım, mendil kapmaca ve yakan top oyunlarında madalya mücadelesi verdi.
Yakan top oyununda Cumhuriyet İlkokulu birinci olurken, Mehmetçik İlkokulu ikinci, Mahmut Peşmen İlkokulu üçüncü ve Sunguroğlu İlkokulu ise dördüncü oldu. Yağ satarım, bal satarım oyununda Yavuz Selim İlkokulu birinci olurken, TOKİ Mehmet Akif İlkokulu ikinci, Fevzi Çakmak İlkokulu üçüncü ve Mehmetçik İlkokulu ise dördüncü oldu. Mendil Kapmaca oyununda ise Habib Güleser Öztaş İlkokulu birinci olurken, Yavuz Selim İlkokulu ikinci, Sunguroğlu İlkokulu üçüncü ve Mustafa Kemal İlkokulu dördüncü oldu.
Oyunlarda birinci olan okullar Çorum’da yapılacak olan il şampiyonasına katılmaya hak kazanırken, mücadeleler sonunda katılan tüm okullara katılım belgesi verildi.
Mahmut Atalay Kapalı Spor Salonu'nda kupa ve madalya töreni düzenlendi. Düzenlenen törenle dereceye giren sporcular ve okullar madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Halil Yurt ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden aldı. (İHA)

Editör: TE Bilisim