Arifegazili Köyü'nde yapımı tamamlanan su deposu, sulama bendi, açık kanallar ve yeni içme suyu kuyusunun açılışı Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın da katılımı ile gerçekleştirildi. Programa; Milletvekili Ceylan'ın yanı sıra; İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Genel Meclis Üyeleri Ünal Cevizci, Ramazan Kelepircioğlu, Aziz Sarıyüce, Celal Güngör, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Recep Çıplak, Arifegazili Köyü Muhtarı Şükrü Yadigar ile bazı kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı.
Köy halkıyla sohbet eden, sorun ve taleplerini dinleyen Ahmet Sami Ceylan, hükümetin Arifegazili'ye yaptığı yatırımlar hakkında da bilgi verdi. Yapılan konuşmalar ve duanın ardından yapımı tamamlanan tesislerin açılışı gerçekleştirildi.
Arifegazili'de yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Milletvekili Ceylan, 2015 yılı içerisinde; 300 m3 depo ve terfi binası, 9 bin m2 beton parke, 1 km. 1 kat asfalt, 2 adet çocuk oyun grubu, sağlık ocağı onarımı, 2016 yılı içerisinde de; 6 bin m2 beton parke ve sulama tesisi yapıldığını, 2017 yılı için de 2 bin metre sulama kanalı yapımının planlandığını bildirdi.
Arifegazili Köyü’nde ilköğretim okulu bakım onarımının tamamlandığını, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ise halk kütüphanesini onardığını, DSİ'nin demir korkulukların yükselmesi işini tamamladığını, İller Bankası'ndan 18 bin m2 kilit taşı temin edildiğini, asfalt, sondaj kuyusu ve hattı, sağlık ocağı bakım ve onarımı işlerinin de tamamlandığını ifade eden Ahmet Sami Ceylan, köy halkının mutluluğu, huzuru ve geleceği için ellerinden gelen çabayı göstermeye, milletin yanında olmaya, gece-gündüz hizmet üretmeye devam edeceklerini anlattı.
İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve beraberindekiler ise hizmetlerinden ve katkılarından dolayı Ceylan'a teşekkür ettiler.



(Volkan SINAYUÇ)
 
Editör: TE Bilisim