Sungurlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif ile görüşen Kafkas, öğrenci iken derslere girdiği sınıfa kendi isminin verildiğini görünce duygu dolu anlar yaşadı.

Abdurrahman Kafkas darbe gecesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla Külliye ve Jandarma Genel Komutanlığı bölgesine gittiğini, ülkeye ve demokrasiye sahip çıkmak için korkusuzca darbecilerin karşısında durduğunu, savaş uçaklarından atılan bomba ve helikopterden açılan ateş sonucunda yaralandığını anlattı. Vücudunda 20 şarapnel parçası olduğunu ve çıkartılamadığını kaydeden Kafkas, bu şarapnellerin kendisi için şeref madalyası olduğunu söyledi.

Mezun olduğu Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda ders gördüğü sınıfa kendi adının verilmesi nedeniyle çok duygulandığını belirten Abdurrahman Kafkas, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a ve Sungurlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif’e teşekkür ederek, Türk Bayrağı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi ve Sungurlu MYO’nun logosunun bulunduğu bir tablo hediye etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim