Başkan Şahiner, ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla ve esnaflarla bir süre sohbet eden Şahiner, kendisine gösterilen ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik, hasbıhalde bulunduk. Değerli büyüklerimizin hayır dualarını aldık. Bizlere gösterdikleri ilgiden ötürü, değerli büyüklerimize ve kıymetli kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Esnafımıza bol kazançlar diliyorum. Kıymetli kardeşlerime, değerli büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum. Kalplerden gelen bu ilgiye bizleri mazhar eden Yüce Rabbime hamd-ü senalar ediyorum. Bu ilgiye layık olabilmek için daha çok çalışacağız. Sungurlu'yu inşallah hedeflerine hep birlikte ulaştıracağız. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin inşallah" dedi.

Allah'ın izni ve Sungurluların desteğiyle bütün engelleri aştıklarını belirten Şahiner, “İmanın, cesaretin, millete adanmışlığın sonu elbette böyle olacak" diye konuştu.

Hiçbir ayrım yapmadıklarını ve kimseyi ötekileştirmediklerini anlatan Şahiner, "Herkese eşit ve kaliteli hizmet sunduklarını bu yüzden halkın kendilerini bağrına bastığını ifade etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim