Sungurlu İlçesi'ne düzenlediği ziyaret sırasında MHP'ye yüklenen Ceylan, "Bizler hiçbir zaman 2011 seçimlerinde olduğu gibi sırasını beğenmeyip partisinden istifa eden, davasını terk eden kişilerden olmadık. Bu yola gönül verdik, baş koyduk. 7 Haziran seçimlerinde halkımızın teveccühü ile umut tacirlerine gereken dersi vereceğiz" diye konuştu.
Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, 7 Haziran'da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Ceylan, beraberinde İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İl Başkan Yardımcıları ve bazı İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Sungurlu İlçesi'ne çıkarma yaptı.
İlçede esnaf ziyaretlerinde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Ceylan, teşkilat mensupları, partililer ve vatandaşlarla birlikte salon toplantısı düzenledi.
Sungurlu'da İlçe Başkanı İlyas Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Milletvekili Adayları Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan, ilçe halkının yoğun ilgisini gördü.
Salon toplantısında Sungurlu halkına seslenen Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, birilerinin ilçede umut tacirliği yaptığını ancak buna kesinlikle izin vermeyeceklerini anlatarak, AK Parti'nin bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 7 Haziran seçimlerinde de Çorum Merkez'de ve 13 ilçede oy patlaması yaparak büyük bir zafer elde edeceğini vurguladı.
Ceylan, "Bu millet hiçbir zaman MHP'nin de ortak olduğu koalisyon dönemlerinde yaşanan sıkıntıları unutmamıştır. Bu millet; başörtülü kızlarımızın üniversite kapılarında sürüklendiği, başörtülü kadınlarımızın horlandığı günleri unutmadı. Bu millet, enflasyon canavarının kendisine verdiği zararı unutmadı. Bu millet, geçmiş dönem hükümetlerinin ülkeyi bir sente muhtaç hale getirip İMF kapılarında 3-5 dolar için nöbet tuttuğu, bu milletin onuru, gururu ile oynandığı günleri hiçbir zaman unutmayacaktır" şeklinde konuştu.

"BİZLER, HİÇBİR ZAMAN SIRASINI BEĞENMEYİP
DAVASINI TERK EDENLERDEN OLMADIK"
Kendisinin 4. sıradan aday gösterilmesini malzeme yapan birilerinin umut tacirliği yaparak Sungurlu'dan oy toplama hevesine girdiğini belirten Ceylan, bırakın 4. sırayı 24. sıradan dahi aday gösterilse bu millete hizmet etmek için, bu dava için elinden gelen her türlü çabayı göstereceğini vurguladı.
Ceylan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
"Birileri Sungurlu'da yaptıkları sözüm ona propagandalarda Ahmet Sami Ceylan 4. sıradan aday gösterildi diye Çorum'dan bir milletvekili çıkarma hevesine girmiş. Şunu bilsinler ki Ahmet Sami Ceylan, değil 4. sıra, 24. sıradan bile aday gösterilse son nefesine kadar bu dava için hizmet eder. Biz bu millete sevdalıyız. Biz bu milletin derdiyle dertleniyoruz. Bu millete daha yapacak çok hizmetimiz var. Bizler hiçbir zaman 2011 seçimlerinde olduğu gibi sırasını beğenmeyip partisinden istifa eden, davasını terk eden kişilerden olmadık. Bu yola gönül verdik, baş koyduk. 7 Haziran seçimlerinde halkımızın teveccühü ile umut tacirlerine gereken dersi vereceğiz.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim