Sungurlu Belediyesi iftar çadırında önceki akşam iftar yemeği tertip eden İYİ Parti İl ve İlçe Yönetimi vatandaşlarla sıcak ilişkiler kurdu.

Düzenlenen iftar yemeğine; Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İYİ Parti Çorum Milletvekili Adayları Fatih Mehmet Arslan, Abdullah Karaman, Sefer Yılmaz ve Sinem Sarı, İYİ Parti Disiplin Kurulu Başkanı Muhsin Kocasaraç, İYİ Parti Sungurlu İlçe Başkanı Fazlı Koçak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan, il ve ilçe teşkilat üyeleri, bazı esnaf odası başkanları, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İYİ Parti Çorum Milletvekili Adayları Fatih Mehmet Arslan, Abdullah Karaman, Sefer Yılmaz ve Sinem Sarı, iftar öncesi tek tek vatandaşlarla ilgilenerek hal hatır sordular. Başkan Şahiner ve milletvekili adayları, iftarını açmaya gelen vatandaşlara bizzat yemek dağıtımı yaptılar.

Sofra duasının ardından sırasıyla İYİ Parti Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İYİ Parti Milletvekili Adayları Abdulkadir Karaman ve Sefer Yılmaz birer konuşma yaptı. Daha sonra ise vatandaşları uğurlayan partililer belediye binasında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

“KISITLI İMKANLARLA BÜYÜK İŞLER BAŞARDIK”

Sofra duasının ardında bir konuşma yapan Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner, “4 adayımız da birbirinden pırlanta. İnanıyorum ki İYİ Parti’de 4 vekil çıkaracak potansiyel var. Sungurlu Belediyesi’nde kısıtlı imkanlarla çok iş başardık. İnanıyorum ki arkadaşlarımızda seçildiği takdirde Çok iş başaracaklar” dedi.

Sungurlu halkının destekleriyle İYİ Parti’yi iktidara getirecek güçleri olduğunu söyleyen Abdulkadir Şahiner, 4 yıllık belediye başkanlığı görevinde her zaman haksızlığa karşı olduğunun altını çizerek, “Sungurlu’da biz birlik ve beraberliği sizlerin sayesinde gerçekleştirdik. 4 senede belediye olarak sizlerle beraber birçok zorluklar yaşadık. Her zaman bizim inancımız Allah’a güvenip, Allah’a sığınmak oldu. Bunun bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı vardır dedik. O kadar zorlukları aştık. O kadar haksızlığa, kanunsuzluğa karşı hep dik durdur, eğilmedik. Hizmetlerimizi daha da büyüterek yapacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Şahiner, “24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde bizim de elimizin güçlü olması gerekiyor. İYİ Parti milletvekili adaylarımızın 4’ü de pırlanta gibi insanlar. İnanıyorum ki İYİ Parti Çorum’da 4 milletvekili çıkarak ve çok işler başaracak” ifadelerinde bulundu.

“SUNGURLU’DAN 20 BİN OY BEKLİYORUZ”

Konuşmasına kendini tanıtarak başlayan İYİ Parti Çorum Milletvekili Adayı Sungurlulu Abdullah Karaman ise, Türk halkının bulunmuş olduğu zor günlerden 24 Haziran’da İYİ Parti’ye oy vererek kurtulacağını belirterek, “Gücümüzü milletten alıyoruz” diye konuştu.

İftar yemeğine katılanlara teşekkür eden Karaman, erken seçim talebi alınmasının nedeninin İYİ Parti’yi ve İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’i seçime sokmamak için boş bir çaba olduğunu kaydederek, İYİ Parti‘den korkulduğunu ifade etti. Karaman, siyasetteki amaçlarının maddiyat veya kariyer olmadığını vurgulayarak, “Bizim kaygımız, daha yaşanabilir bir Sungurlu. Daha mutlu Sungurlular, daha mutlu Çorumlular ve daha yaşanılır bir Türkiye istiyoruz. Bunun için de İYİ Parti olarak taşın altına elimizi koymaya hazırız” ifadelerinde bulundu.

“İki ellerinde iki kara her yere çalıyorlar. Yaptıkları israflarla münafıklığın alametlerini göstermeye devam ediyorlar” diyerek ülke üzerinde oynanan oyunları 24 Haziran’da bozacaklarını söyleyen Karaman, “Ülkemize yapacağımız güzel işlerin heyecanında 24 Haziran akşamını bekliyoruz. Bu heyecanı kaybedersek millet bizi de değiştirsin. 16 yıldır her gün yapılan şeyler aynı. 16 yıldır karşımıza çıkan manzara aynı. Türkiye’ye bir oyun oynanıyor diyorlar. Evet bu oyunu oynayanlar AK Parti ve yandaşlarıdır. Bu oyunu bozmak için geliyoruz, bu oyunu bozmak için sizden yetki istiyoruz. Sungurlulu hemşerilerimden ben özellikle 20 bin oy istiyorum. Yatmıyoruz, uyumuyoruz, yemiyoruz, içmiyoruz bunun için çalışıyoruz. Size söz veriyorum Sungurlu için hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Çorum’a yaptıkları kadir bilmezliğinin cezasını yine Çorumlu 24 Haziran’da kesecektir” dedi.

SEFER YILMAZ DESTEK İSTEDİ

İYİ Parti Çorum 3. Sıra Milletvekili Adayı Sefer Yılmaz, konuşmasına tarımsal ve hayvansal anlamda ve sanayi alanında kalkınmalara yönelik yaptığı projeler hakkında bilgi verdi.

Sefer Yılmaz, “İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener’in başlattığı bu harekette yer alarak kendi ilçelerimizin sorunlarına yönelik çalışmalar yapmak istiyorum. Biz elimizden geldiğinin üstünde birşeyler yapmak için çalışıyoruz. Sizlerin de büyük desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim