Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta 2.lige yükselme hesapları yapan ancak zirvenin 9 puan gerisinde yer alan Çorum Belediyespor Pazar günü sahasında play-off potasında yer alan Van Büyükşehir Belediye ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürürken, kaptan Emrullah’tan destek çağrısı geldi.

Mücadeleci futboluyla taraftarın gönlünde taht kuran Emrullah Kokoç yaptığı açıklamada, birlik beraberlik çağrısında bulunurken, 2.lige yükselme yolunda son ana kadar yarışın içerisinde olacakların söyledi. Deneyimli futbolcu açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Grubun en güçlü kadrolarından birine sahibiz. Ancak son günlerde aldığımız sonuçlar herkesten önce bizi fazlasıyla üzüyor. Lakin unutulmasın ki, bu durumun içinden bu takımı çıkartacak olanlar yine bizleriz. Şuan için hedeften uzaklaşmış gibi gözüksek bile daha oynayacağımız 11 maçımız var. Bu maçlardan alacağımız sonuçlar bizi hedefe taşıyacaktır. Belki zirveden uzaklaşmış olabiliriz. Ama Play-Off şansımız devam ediyor. Hem zirve hem de Play-Off şansımızı sonuna kadar devam ettireceğiz. Biz bunları başaracak güçte takımız.

Şahsımın yaşadığı şampiyonlukların hiç biri kolay gelmedi. Zor şeyler kolay başarılmıyor. Önemli olan başarıya giden yolda şehrin topyekûn hareket etmesi. Bizler taraftarımızın sitemini anlıyoruz. Herkes bir şeye çok iyi inansın ki, alınan kötü sonuçlar karşısında en çok üzülen bizler oluyoruz. Hafta sonu bizim acımızdan çok ama çok önemli bir maça çıkacağız. Bu maç belki de kendi sahamızda oynayacağımız en önemli maç olacak. Bu nedenle taraftarımız bizlere destek olsun ve güvensin. Van deplasmanında oynadığımız maçta rakip takım taraftarının takımlarına ne kadar destek olduklarına şahit olduk. Aynı desteğin daha fazlasını bizlerde kendi sahamızda oynayacağımız bu maçta görmek istiyoruz. Bunun da olamaması için hiçbir neden yok.

Gelin bizler sahada, taraftarımız tribünde üzerine düşenin en iyisini yapsın ve sahadan gülerek ayrılan taraf biz olalım. Bu şehrin tek ihtiyacı birlik ve beraberlik. Bu maçtan alacağımız 3 puanla bunu da sağlayacağımıza inanıyoruz. Yeter ki, taraftarımız son düdüğe kadar maçın skoru ne olursa bizlere en üst düzeyde destek olsun. Geriye kalanı bizler sahada yapmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim