Yeni Çorumspor Kulübü’nün yönetiminde değişikliğe gidildi. Başkan Fatih Özcan düzenlenen basın toplantısında 7 kişilik yönetim kurulunu kamuoyuna tanıttı.

Başkan Özcan, yönetim değişikliği ile ilgili yaptığı açıklamada, “Çorum Belediyespor Kulübü ve Derneği’nde 15 kişilik bir yönetim vardı. İsim değişikliği ve şirketleşmenin ardından böyle bir yönetim değişikliği gerekiyordu. Biz de, kulübe katkı sağlayacağına inandığımız arkadaşlarımızdan bir yönetim oluşturmayı uygun gördük. 7 kişilik yeni yönetim, kulübün resmi yönetim kuruludur” dedi.

Yeni yöneticilerin görevlerinin de belli olduğunu belirten Başkan Fatih Özcan, “Daha önce İkinci Başkan olarak görev yapan Mustafa Şeker aynı görevine devam edecek. Kendisi yurtdışında olduğu için toplantıya gelemedi, herkese selamı var.

Hakan Geldi, taraftar ve sosyal medya sorumlusu olarak görev yapacak. Mustafa Özcan, basın ve A takım kafilesinden sorumlu olacak. A takımın deplasmanlara gidiş ve dönüşünde idari sorumlu olarak takımın başında yer alacak. Ayrıca, maçlarda yedek kulübesindeki yöneticimiz olacak.

Mustafa Ercan, halkla ilişkiler sorumlumuz olacak. Bizim adımıza ziyaretler yapıp ziyaretçileri karşılayacak.

Tuncay Koçak, Mecitözüspor’dan tanıdığım yöneticimdi. Kendisine altyapıyı emanet ediyoruz. Altyapıyı yeniden inşa edecek. Buradan kendisine sizlerin huzurunda söylüyorum, A takıma verilen önemin altyapıya da verilmesini istiyorum.

Bu arada, U21 ligi kaldırılıyor. Sportif Direktörümüz Hamit Işık’ın iki eski takım arkadaşı bizim için bu liglerde oyuncu izliyor.

Salim Koldaş kardeşimiz de basın, taraftar ve VIP misafirlerimizin ulaşım sorumlusu olarak görev yapacak.

Daha önce birlikte görev yaptığımız yönetici arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetici kardeşlerimize de başarılar diliyorum. Takımımızı üst lige taşımak için herkes gereken çabayı sarf edecek” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim