Her sezon neredeyse kadrosunun yarısından fazlasını değiştiren Çorum Belediyespor’da yeni sezon öncesi haftalardır merakla beklenen gidecek ve kalacak futbolcular açıklandı. 24 kişilik kadrodan sadece 8 futbolcunun kalacağı açıklandı.
Sponsorluktan Sorumlu Asbaşkan ve Basın Sözcüsü İsmail Karabay, Taraftar Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Mustafa Altunkaya, Mali İşler Sorumlusu Nadir Solak, Kulüp Güvenlik Sorumlusu Fahri Yandık ve Genel Kaptan Yetkin Özbey dün ortak basın toplantısı düzenlediler. Yönetim adına açıklama yapan Basın Sözcüsü İsmail Karabay, teknik heyetin raporu doğrultusunda gidecek ve kalacak futbolcuları belirlediklerini ifade ederken, bu doğrultuda, Onur Tekin, Yılmaz Can Taşkıran, Çağrı Tekin, İmam Almas, Tahir Kurtuluş, Mehmet Ege Özlü, Kudret Kanoğlu ve Eşref Korkmazoğlu’nun yeni sezon kadrosunda kalmalarına karar verildiğini, bu futbolculardan kiralık olan Eşref Korkmazoğlu ile görüşüleceğini söyledi. Basın Sözcüsü Karabay, Akın Karaaslan, Ercan Güneri, Eşref Koçak, Eyüp Çınar, Furkan Çalışır, Gökhan Kılınç, Gökhan Siverek, Hakan Doğru, Hakan Yağmurkaya, Murat Akar, Oğuzhan Yalçın, Ömercan Yıldırımlı, Sergen İrim, Serkan Güney, Uğur Bulut ve Utku Bektaş’la da yolları ayırdıklarını söyledi.

DIŞ TRANSFER PAZARTESİ BAŞLIYOR
Yeni sezonda şampiyonluğa oynayan ve ses getirecek bir takım kuracaklarını kaydeden Karabay, iç transferi bu hafta içerisinde tamamlayıp Pazartesi gününden itibaren dış transfere odaklanacaklarını, dış transferde 17-18 futbolcu alacaklarını söyledi. Karabay, yolları ayırdıkları futbolculara, Belediyespor’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini de sözlerine ekledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim