Spor Toto 3.Lig’de 2016-2017 Futbol Sezonunun ikinci yarısı başlıyor… 1.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, İstanbul deplasmanında Beylerbeyi karşısında galibiyet arayacak.

Sezona, Serdar Bozkurt nezaretinde şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak bir türlü istikrarı yakalayamayan Çorum Belediyespor’da ilk yarının bitimine 2 hafta kala Serdar Bozkurt’la yollar ayrılırken, ikinci yarı için Çorumspor’un eski teknik direktörlerinden Gürses Kılıç takımın başına getirildi. Sezonun ikinci yarısına Gürses Kılıç’la zirvenin 10 puan gerisinde başlayacak olan Belediyespor, puan farkını kapatıp sezon sonunda mutlu sona ulaşan taraf olmak için mücadele edecek. Bu doğrultuda, tüm maçları kazanmak için ter dökecek olan Belediyespor’un devredeki ilk rakibi ise düşmeme mücadelesi veren Beylerbeyi olacak.

Beylerbeyi maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan ve bugün sabah saatlerinde İstanbul’a hareket eden Çorum Belediyespor’da tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Kırmızı-Siyahlılarda, sarı kart cezalısı Aykut Emre dışında eksik bulunmuyor.

MAÇ TUZLA’DA

29 puanlı 4.sıradaki Çorum Belediye ile 17 puanlı 16.sıradaki Beylerbeyi arasında yarın Tuzla Belediye Sahası’nda oynanacak maçı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Turgut Doman yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Turgut Doman’ın yardımcılıklarını ise Eskişehir bölgesinden Mehmet Kağan Bingül ile Balıkesir bölgesinden Turhan Akbaş yapacak. Eskişehir bölgesinden Sercan Murat Gündüzler ise maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim