Çorum Belediyespor, şampiyonluk hedeflediği yeni sezonun hazırlıklarını Bolu’da sürdürürken, yoğun antrenman programı nedeniyle yorgun düşen futbolcular için önceki gün moral içerikli organizasyonlar düzenlendi.
İlk olarak, Termal Otel’in sahasında bilgi yarışması yapıldı. Teknik heyet tarafından düzenlenen bilgi yarışmasında futbolcular 5 gruba ayrıldı. Soruları teknik heyet tarafından hazırlanan bilgi yarışmasında futbolcular spor, genel kültür ve mantık alanında yarıştı. İlginç diyaloglara sahne olan bilgi yarışması sonunda, Burak Onur, Ufuk, Salim, Taha Aslan ve Sefa’dan oluşan kaptan Emrullah’ın takımı 292 puanla şampiyon oldu. İkinciliği 249 puanla Onur, Bilal, Yeldar, Hüseyin’den oluşan Ahmet Köseoğlu’nun takımı, üçüncülüğü 243 puanla Yakup Alkan, Yakup Kayış, Selim ve Ege’den oluşan Abdullah Karmil’in takımı elde etti.
Sebahattin, Çağrı, Aykut, Tahir ve Erkut’tan oluşan Ferhat Duman’ın takımı 241 puanla yarışmayı dördüncü bitirirken, İmam’ın, Burak Gündoğdu ve Şakir’den oluşan takımı 213 puanla beşinci oldu.
Yarışmayı son sırada tamamlayan İmam’ın takımı, tüm futbolculara dondurma ısmarladı.
YETENEK
YARIŞMASINI
YAKUP KAYIŞ
KAZANDI
Bilgi yarışmasından sonra bu kez yetenek yarışması düzenlendi. Bilgi yarışmasındaki takımlardan birer futbolcunun katıldığı yetenek yarışmasında, Ufuk şiir okurken, Erkut çektiği 25 şınavın ardından göğüslerini oynatma hareketi yaptı. Kaleci Sercan yarışmada İngilizce şiir okurken, Aydınlı olan Ahmet ise Ege zeybeği oynayarak hünerini sergiledi. Yakup Kayış ise yarışmada şarkı söyledi. Yakup’un söylediği şarkı, jüri görevi üstlenen teknik heyet tarafından çok beğenildi ve deneyimli futbolcu yetenek yarışmasının galibi ilan edildi.
UFUK VE
MALZEMECİ
CAFER ATIŞTI
Teknik heyet ve futbolcuların bir hayli eğlendiği bilgi ve yetenek yarışmasından sonra takımın emektar malzemecilerinden Cafer Uçar ve Dardanelspor’dan transfer edilen sağ bek Ufuk şiirde atıştı. İkili, birbirlerine yazdıkları şiirleri okuyarak atışırken, teknik heyet ve futbolculardan bol bol alkış aldılar.
Teknik heyet ve futbolcular, daha sonra Gölcük Milli Parkı’nı gezerek yorgunluk attılar. (Hüseyin AŞKIN)

 
Editör: TE Bilisim