Kayseri’de düzenlenen Küçükler Ferdi ve Çiftler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Çorumlu sporculardan Uğurcan Dursun ve Umut Baha Dursun kardeşlerin çift erkekler kategorisinde birinci, Yağmur Yeşil’in ise çift bayanlar kategorisinde birinciliği elde etmesinden sonra Yağmur Yeşil bir de üçüncülük madalyası aldı.

Masa Tenisi Federasyonu’nun 2017 faaliyet programında yer alan Küçükler Ferdi ve Çiftler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Kayseri’de yapıldı. Şampiyonaya 52 ilden 168’i erkek, 130’u bayan olmak üzere 298 sporcu katıldı. Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Talas Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar sonunda, çift bayanlar kategorisinde Hataylı sporcu Nahit Nebhan ile birlikte Türkiye şampiyonu olan Çorum Gençlikspor Kulübü sporcularından Yağmur Yeşil, tek bayanlarda ise Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Yağmur Yeşil, böylece Çorum’a bir de bronz madalya kazandırdı.

Şampiyonada, çift erkekler kategorisinde de Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Uğurcan Dursun ve Umut Baha Dursun kardeşler Türkiye Şampiyonu olmuşlardı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim