Samsun’da görev yaptıkları süre içerisinde Ömer Altunsoy ve Mustafa Küçük ile önemli çalışmalara imza attıklarını ve dostane ilişkiler içerisinde bulunduklarını söyleyen Ahmet Yabacıoğlu, “Dostum ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ve Boks Federasyonu Genel Sekreteri Mustafa Küçük’ten Çorum’da yaptığımız spor yatırımları için destek istedik. Çorum’da sporun daha da gelişmesi ve spora ilginin artırılması için neler yapabileceğimizi konuştuk” dedi.
Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy da, Çorum’un son yıllarda büyük bir hızla geliştiğine vurgu yaparak Çorum’daki gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi. Çorum’daki spor yatırımlarının Türkiye’ye örnek nitelikte olduğunun altını çizen Altunsoy,
“Çorum Belediyesi’nin spora yaptığı yatırımları biliyoruz. Sporun gelişmesi ve sporcu sayısının artırılmasına yönelik çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Belediyenin yaptığı çalışmalar, gençleri spora daha da yöneltmektedir. Tüm bu çalışmalar nedeniyle başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere tüm belediye yönetimini ve çalışanlarını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Türkiye Boks Federasyonu Genel Sekreteri Mustafa Küçük ise, Çorum’da tüm spor branşlarında önemli gelişmeler yaşandığına dikkat çekerek “Boks Federasyonu’nun faaliyet programı içerisinde yer alan boks şampiyonalarından birisini Çorum’da yapabiliriz” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim