Kızlarda ve erkeklerde 8’er takım mücadele ederken, kızların grup maçları Atatürk Spor Salonu’nda, erkeklerin ise Tevfik Kış Spor Salonu’nda tamamladı. Gruplarda son maçlar dün oynanırken, kızlarda A grubunda Ankara Kardelen Ortaokulu birinci, Kayseri Sema Yazar Ortaokulu ise ikinci olarak yarı finale yükselirken, B grubunda ise İstanbul İTÜ G.Vakfı Ortaokulu birinci, Çankırı Çerkeş 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ise ikinci olarak adını yarı finale yazdırdı.

Erkeklerde ise A grubunda Bursa Ş.Doğan Sevinç Ortaokulu birinci, Çankırı Çerkeş 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ikinci olurken, B grubunda ise Konya Fevzi Çakmak Ortaokulu birinci, İstanbul Fatih Ortaokulu ikinci olarak yarı finale yükseldi.

Bugün oynanacak olan yarı final maçlarında kızlarda saat 10.00’da Ankara Kardelen Ortaokulu ile Çankırı Çerkeş 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, saat 11.00’de ise İstanbul İTÜ Gençlik Vakfı Ortaokulu ile Kayseri Sema Yazar Ortaokulu karşılaşacak. Erkeklerde ise saat 10.00’da Bursa Ş.Doğan Sevinç Ortaokulu ile İstanbul Fatih Ortaokulu, saat 11.00’de ise Konya F.Çakmak Ortaokulu ile Çankırı Çerkeş 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu finale yükselmek için karşı karşıya gelecek.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim