Çorum Belediyespor, voleybolda sezona oldukça iddialı hazırlanıyor. Erkekler Bölgesel Lig’de Çorum’u temsil edecek olan voleybol takımı antrenör Yusuf Biçer nezaretinde haftanın 5 günü antrenman yaparken, Başkan Zeki Gül çok iddialı olduklarına vurgu yaptı.
Faaliyet alanına geçtiğimiz Haziran ayında voleybolu da ekleyen Çorum Belediyespor, ilk yalında büyük başarılar hedefliyor. Erkeklerde Çorum’u Bölgesel Lig’de temsil edecek olan Çorum Belediyespor, antrenör Yusuf Biçer, yardımcı antrenörler Haluk Doğan ve Osman Karakaş nezaretinde haftanın 5 günü farklı salonlarda sıkı bir antrenman programı uyguluyor.
12 branşta faaliyet gösterdiklerini yineleyen Belediye Başkanvekili ve aynı zamanda Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, “Çorum genç bir nüfusa sahip. Gençlerimize Çorum Belediyesi ve Belediyespor olarak sahip çıkarak onları başarılı oldukları alanlarda yetiştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.
Futbol, güreş, masa tenisi, voleybol gibi 12 branşta gençlerimize hizmet ediyoruz. Sporun altyapısını buralarda oluşturuyoruz. Gençlerden oluşan voleybol takımımız çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gençler ve bölgesel ligde iyi bir mücadele verip, gruplarda birinci olmayı hedefliyoruz. Yılsonunda da Türkiye finalinde Çorum'u en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz. Şehrimizin voleybol takımına başarılar diliyorum” dedi.
Antrenör Yusuf Biçer ise, “Haftanın 5 günü çalışmalarını sürdürüyoruz. Fizik, teknik ve en önemlisi mantalite olarak oyuncuları hazırlamak. İnşallah Çorum'un adını voleybolda da Türkiye'ye duyuracağız.
Bizlere büyük moral ve destek veren Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye, Belediyespor Kulüp Başkanımız Zeki Gül'e ve Belediyespor yönetimine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim