3.Lige yükselecek takımların belli olacağı Voleybol Bölgesel Lig Grupları ve müsabaka yerleri belli oldu. Çorum’u temsil edecek bayan takımları Sungurlu’da, erkek takımları ise Çorum’da oynayacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan (TVF) yapılan açıklamaya göre, bayanlarda 40 grupta 157 takım mücadele edecek. Lige, Çorum’dan Sungurlu Belediyespor, Sungurlu Eğitimspor, Çorum Voleybol ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor Kulübü ve Derneği (BEDER) olmak üzere 4 takım katılacak. Bu 4 takım, 10.grupta tek devreli lig statüsüne göre mücadele edecek. Maçlar Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oynanacak ve birinci olan takım final grubuna yükselecek.

Erkeklerde ise, 35 grupta 142 takım mücadele edecek. 35 grup merkezi arasında Çorum da bulunuyor. Voleybol Federasyonu, 6.grubu Çorum’a verirken, grupta; Çorum Belediye, Sungurlu Belediye, Sungurlu Eğitim Gençlik ve Spor ile Yozgat Çekerek Belediye takımları katılacak. Bu takımlar arasındaki maçlar Atatürk Spor Salonu’nda tek devreli lig statüsüne göre oynanacak olup, birinci olan takım final grubuna yükselecek. Final grubu maçları sonunda 3.lige yükselecek takımlar belli olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim