Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde mücadele eden Çorum Veteranlar, Ordu temsilcisi Ordu Bezirganoğlu Veteranlar’ı 1-0 mağlup ederek ikide iki yaptı.

Cumartesi günü Ordu Ulubey Sahası’nda saat 14.00’de başlayan mücadeleye ev sahibi Ordu Bezirganoğlu etkili başladı. İlk dakikalarda Çorum kalesinde gol arayan Ordu Bezirganoğlu bir türlü istediği golü bulamadı. Daha sonra oyunun kontrolünü eline alan Çorum temsilcisi Çorum Veteranlar’ın iki golü hakem kararı ile iptal edildi. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Çorum Veteranlar, Mustafa Tiryaki ve Ender ile önemli fırsatlardan yararlanamadı. Mücadelenin son dakikasında kazanılan frikik sonrası Ender topu filelerle buluşturdu. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-0 Çorum Veteranlar’ın üstünlüğü ile sona erdi. Grubun diğer maçında ise Samsun Metro Veteranlar ile Bafra Veteranlar maçı ise 0-0 sona erdi.

Bu sonuçların ardından Çorum Veteranlar takımı 2. hafta sonunda 2 puan farkla liderlik koltuğuna oturdu. Çorum temsilcisi 3.hafta maçında Samsun Metro Veteranlar ile Çorum’da karşı karşıya gelecek.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim