Cumartesi günü oynanan maçta ilk yarı 1-1 biterken, konuk takım son bölümlerde bulduğu gollerle 4-1 kazandı. Samsun Veteranların gollerini Ali Çelik (3) ve Korhan Ataışık atarken, Hitit Masterlerin tek golü Mustafa Aksoy’dan geldi.
 
SAHA: 1 No’lu Dış Saha.
HAKEMLER: Yüksel Basar, Mustafa Özdemir, Asım Doğru.
ÇORUM HİTİT MASTERLER: Selahattin Çoban, Davut Ali Ergöz, Ender Ünal, Uğur Bolat, Mustafa Tiryaki, Salih Öztürk, Aytekin Cürün, Ekrem Sülük, İsmail Koçak, Mustafa Aksoy, Mustafa Doğan, Serkan Durkaya, Adem Kuyucak, Ahmet Saim, Elvan Milağ, Erkan Duruakan.
SAMSUN VETERANLAR: Cengiz Uzunköse, İsa Kontbay, Burhan Karan, İmdat Arslan, Atilla Pank, Sabri Şirinsoylu, Ender Eruzun, Hamza Aygün, Ersan Dursun, Korhan Ataışık, Ali Çelik, Turan Keskinoğlu, Suat Töre, Barış Uysal.
GOLLER: Dk. 14, 49 ve 66 Ali Çelik, Dk. 69 Korhan Ataışık (Samsun), Dk. 21 Mustafa Aksoy (Çorum)
 
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Grubunun 2.hafta maçında Samsun Veteranları konuk eden Hitit Masterler, sahadan 4-1 yenik ayrılarak haftayı puansız kapattı.
Sezona Karabük deplasmanında aldığı beraberlikle başlayan Hitit Masterler, lider Samsun Veteranlar ile Cumartesi günü 1 No’lu Dış Saha’da karşılaştı. Maçın genelinde konuk takım üstün bir futbol sergiledi. 14.dakikada Ali Çelik’in golüyle öne geçen Samsun ekibine 21.dakikada Mustafa Aksoy cevap verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
İkinci yarıda oyunu Hitit Mesterlerin yarı alanına yıkan Samsun Veteranlar, 49.dakikada Ali Çelik ile bir kez daha öne geçerken, 66.dakikada Ali Çelik kendisinin ve takımının üçüncü golünü attı.
69.dakikada Korhan Ataışık ile bir gol daha bulan Samsun Veteranlar sahadan 4-1 galip ayrılarak puanını 6’ya yükseltti. İlk yenilgisini alan Hitit Mesterler ise 1 puanda kaldı.
(Bülent USLU)
 
Editör: TE Bilisim