ÇORUM VETERANLAR: Serkan, Alpay, Ali Ergöz, Yetgin, Uğur, Ersel, Hasan, Ömer, Salih, Mustafa, Elvan, Erkan, Ali Ekmekçi.

ÜSKÜDAR MASTERLER: Murat, Uğur, İsa, Günsar, Yalçın, Engin, Muammer, Okan, Zafer, Serdal, Çetin, Özgür.

GOLLER: Dk. 13, 23, 36 ve 67 Ömer Özer (Çorum), Dk. 57 Zafer (Üsküdar)

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) tarafından Antalya’da düzenlenen Federasyon Kupası’nda mücadele eden Çorum Veteranlar, finale yükseldi.

Çeyrek finalde Rize temsilcisi Pazar Masterleri 6-2 yenerek adını yarı finale yazdıran Çorum Veteranlar dün İstanbul ekibi Üsküdar Masterler ile final bileti için karşılaştı. Üsküdar Masterler karşısında baştan sona üstün bir futbol sergileyen Çorum temsilcisi, Ömer Özer’in 13, 23, 36 ve 67.dakikalarda attığı gollerle sahadan 4-1 galip ayrılıp adını finale yazdırdı. İstanbul temsilcisinin maçtaki tek golü 57.dakikada Zafer’den geldi.

RAKİP BARTIN

Öte yandan, yarı finalin diğer maçında ise Bartın Veteranlar, Manisa Masterleri 4-0 mağlup ederek finalde Çorum Veteranların rakibi oldu. Çorum Veteranlar ile Bartın Veteranlar bugün Federasyon Kupası finalinde karşılaşacak. Emirhan Spor Kompleksi’nde oynanacak maç saat 10.30’da başlayacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim