Kampta, taktik çalışmaların ve hazırlık maçlarının ön planda olduğunu belirten Fahrettin Sayhan, “4 hazırlık maçı yaptık. Bu maçlarda bizim için skor önemli değil. Skordan ziyade eksiklerimizi görmek önemliydi. 4 gol yedik. Bunlar yenmemesi gereken basit gollerdi. Gerekli önlemleri alacağız. Bunun yanında, 4 gol attık, yani hücum anlamında iyi işler yaptık.
Genel olarak çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Ama tam anlamıyla lige hazır olduğumuzu söyleyemeyiz. Ligin başlamasına kalan sürede eksiklerimizi gidermeye yönelik çalışmalar yapacağız ve lige hazır gireceğiz” şeklinde konuştu.

BİZE GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ
Şehrin beklentilerini iyi bildiklerini ve beklentilere en iyi şekilde cevap vermenin gayreti içerisinde olacaklarını da kaydeden Fahrettin Sayhan, birlik ve beraberlik içerisinde hedefe ulaşacaklarına inandığını kaydetti. Çorum’un yerinin daha üst ligler olduğunu da yineleyen Sayhan, “Şehrin bizden beklentisini çok iyi biliyoruz. Bu şehrin bu lige ait olmadığının ve daha üst liglerde mücadele etmesi gerektiğinin de farkındayız. Bu nedenle yapacağımız hiçbir işi hafife almak gibi bir lüksümüz olamaz. Bizler de görevimizi en iyi şekilde yapıp öncelikle bizlere güvenenleri mahcup etmemenin derdindeyiz.
Her zaman söylediğimiz gibi, son derece zorlu bir grupta mücadele edeceğiz. Bu grupta 7-8 takım şampiyonluk mücadelesi verecek. Şahsen, başarıya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğine inanan biriyim. Bir şehrin başarılı olması için yöneticisi, teknik heyeti, futbolcusu, taraftarı ve basını aynı hedefe odaklanmalı. Bu durumda zaten başarının kendiliğinden geleceğine inanıyorum. İnşallah sezon boyunca bu birliktelikte hareket eder ve mutlu sona ulaşan taraf oluruz” dedi.
Transfer döneminin devam etiğini de hatırlatan Fahrettin Sayhan, takımdan gidecek veya gelecek oyuncuların olabileceğini de yineledi.
(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim