Spor Toto 3.Lig 1.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediye, 8.hafta maçında yarın Van Büyükşehir Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı-Siyahlılarda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.
Ankara Demir beraberliği ve Cizrespor yenilgisinden sonra geçtiğimiz hafta sahasında Erzin Belediye’yi 2-0 mağlup ederek moral bulan Çorum Belediyespor, Van’ı da yenerek hem galibiyet serisini sürdürmek, hem de Sancaktepe’nin Ankara deplasmanında puan kaybetmesi halinde liderliği ele geçirmenin hesaplarını yapıyor. Kırmızı-Siyahlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
Van Büyükşehir Belediyespor cephesinde de tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. İç sahada alınan Kartalspor yenilgisinden sonra deplasmanda Altay’ı 3-2 mağlup ederek zirvenin sahibi değiştiren Van Büyükşehir Belediye, Çorum Belediye’yi de yenerek üst sıralara yerleşmek istiyor. Van oynayamayacak durumda sakat ve cezalı bulunmuyor.
13 puanlı 2.sıradaki Çorum Belediye ile 11 puanlı 7.sıradaki Van Büyükşehir Belediye arasında yarın Van Atatürk Stadı’nda oynanacak maçı Hatay bölgesi B klasman hakemlerinden Deniz Kükrek yönetecek. Saat 14.00’te başlayacak maçta Deniz Kükrek’in yardımcılıklarını Hatay bölgesinden Asker Açıkgöz ve Kahramanmaraş bölgesinden Musa Murat Emre yapacak. Yine Kahramanmaraş bölgesinden Adem Şahan da maçın dördüncü hakemi olacak.
(Hüseyin AŞKIN) 
 
Editör: TE Bilisim