Geçtiğimiz hafta Mersin’de düzenlenen Liseli Gençler Türkiye Badminton Şampiyonası’nda, hem kızlarda hem de erkeklerde birinci olan ve Malta’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Vali Ahmet Kara tarafından ödüllendirildi.
Dün, Vali Kara’nın makamında gerçekleşen törene, şampiyon badmintoncuların yanı sıra, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Okul Müdürü Salih Tuncay, antrenörler Barış Boyar ve Mehmet Gökgöz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Baki Aygün katıldı.
Tüm sporcuları ve antrenörleri tek tek kutlayan Vali Ahmet Kara, sporcuları altın ve kitapla ödüllendirirken, Çorum’un güreşten sonra badmintonla da nam salması dileğinde bulundu. Kara, 28 Mart-3 Nisan tarihlerinde Malta’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne başarılar da dilerken, orada da derece elde edileceğine inandığını söyledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim