Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, deplasmanda öne geçmelerine rağmen 2-1 kaybettikleri Kütahyaspor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, rakibi küçümsemenin bedelini ağır bir şekilde ödediklerini belirtirken, kamuoyunda üzerine oynayan insanlar olduğunu iddia etti.
Serdar Bozkurt, yaptığı açıklamada, öne geçtikten sonra ikinci gol için rakip kaleye daha fazla gitmek yerine anlamsız bir şekilde top çevirdiklerini itiraf ederken, “Kütahyaspor karşısında rakibi küçümsemenin bedelini ağır ödedik. Rakip takım orta alanda üç oyuncumuza markaj vererek oyuna başladı. Ama hareketli oyunumuz ile bunda hiçbir şekilde başarılı olamadılar ve oyunun bütün kontrolü ilk yarı itibariyle bizim elimizdeydi. En büyük hatamız 1-0 öne geçtikten sonra maçı kopartacak şeklide oynamamamız oldu. Oyunun kontrolünün bizde olmasına rağmen rakip kaleye daha fazla gitmek yerine top çevirmemiz anlamsız bir oyun şeklini ortaya çıkarmış oldu. İkinci yarı rakibin kazandığı bir duran topun penaltı olması sonucu skor eşitlenince hücumda çok net bir pozisyon dışında etkin olamadık. rakip takım berabere bitmesi içi vakit geçirirken kazandığı korner atışını gol ile sonuçlandırınca maçı kazanmış oldu.
Bizim için beklenmedik bir mağlubiyet oldu, bu mağlubiyette tabi ki sorumluluk şahsıma aittir ve gerekli uyarılar ve önlemleri alarak yolumuza devam edeceğiz.
Bir kısım insanların sezon başından beri her ters sonuçta üzerime oynadıklarını ve kariyerimi tartıştıklarını izlemekteyim. Genç yaşımda çalıştığım takımlarda yaptıklarım ortadadır ve idealist bir teknik adam olarak ilerleyen yıllarda üst liglerde görev alacak vizyonum da, oyun anlayışım da, tahsilim de bulunmaktadır. 
Şu andaki puan durumundan elbette ki memnun değilim ama ben hayatta ümitsizliğe kapılacak ve olmuyor diyecek bir teknik adam da değilim. Çok değerli kaliteli ve karakterli bir oyuncu grubu ile çalışmaktayım. Benim bu takım oyuncularına güvenim sonsuz ve onlarla şampiyonluk yaşayacağımızdan şüphemiz bulunmamaktadır” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
 
Editör: TE Bilisim