Son 4 haftada aldığı başarılı sonuçlarla Play-Off yolundaki en iddialı takımlardan biri olan Çorum Belediye, geçtiğimiz hafta sahasında İstanbulspor’a karşı aldığı yenilgiyle şampiyonluğu Tuzlaspor’a kaptıran ancak Play-Off’ta oynaması kesinleşen Darıca Gençlerbirliği karşısında galibiyet için mücadele edecek. Play-Off yolunda, 5. sıradaki Bursa Nilüferspor’un 1 puan gerisinde yer alan Belediyespor’un, umutlarını son hafta Bursa Nilüferspor’la oynayacağı maça taşıyabilmesi için yarın Darıca Gençlerbirliği’ni yenmesi gerekiyor.
Tüm hesapların galibiyet üzerine yapıldığı Çorum Belediyespor’da, sakatlığı süren sol bek Sefa Akın’ın yanı sıra, hem sakat, hem de sarı kart cezalısı olan golcü Çağlar forma giyemeyecek.
65 puanlı 2. sıradaki Darıca Gençlerbirliği ile 52 puanlı 6. sıradaki Çorum Belediye arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Yalova bölgesi hakemlerinden Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Saat 15.30’da başlayacak maçta Numanoğlu’nun yardımcılıklarını ise, aynı bölgeden Serdar İla ve Uğur Akalp yapacak. Bursa bölgesinden Hidayet Yasir Çimen de maçın dördüncü hakemi olacak.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kocaeli’de oynanan maçı Darıca Gençlerbirliği 3-0 kazanmıştı.
Belediyespor, kendisine hep ters gelen Darıca Gençlerbirliği’ne yenilir, Bursa Nilüferspor da Gaziosmanpaşa’yı yenerse, Çorum temsilcisinin Play-Off umutları tamamen bitecek.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim