Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) Çorum’u temsil eden, sezon bitiminde baraj maçında Osmancıkspor’a yenilerek 1.Amatör Küme’ye düşen Ulukavakspor, yeni sezonda yola yeni bir kadro ile devam edecek.

YÖNETİM YEMEK VERDİ
Yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan Ulukavakspor’da yeni yönetim, teknik kadro ve futbolculara tanışma yemeği verdi. Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) yemekhanesinde verilen yemeğe Başkan Mustafa Erkan, Başkan Yardımcısı Ertan Sefa Şahin, Mali Genel Sekreter Yakup Arslan, Basın Sözcüsü Şakir Karatay, Futbol Şube Sorumlusu Şeref Yiğit, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Yüce ve Zafer Yamaner’in yanı sıra genel kaptan Yusuf Aydemir katıldı.
Kısa bir konuşma yapan Başkan Mustafa Erkan, hedeflerinin yeniden BAL’a yükselmek olduğuna dikkat çekerken, genç bir ekiple bunu başarabileceklerini kaydetti.
Yemekte, yeni yönetimle teknik kadro ve futbolcular tanışırken, yine yeni sezon çalışmaları hakkında futbolculara bilgiler verildi.

GEÇEN SEZONDAN 3 FUTBOLCU KALDI
Ulukavakspor’un geçen sezon BAL’da mücadele eden kadrosundan sadece Fatih Çanakcıo, Arif Anıl İşlek ve Tuncay Lafçı’nın takımda kaldığı açıklanırken, yeni sezon kadrosunun 20 kişi olarak belirlendiği, amatör küme takımlarından yapılacak transferler ve altyapıdan yapılacak takviyelerle kadronun oluşturulacağı açıklandı.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim