(SAMET CANTÜRK, FAHRİ EREN PAMUK VE EMRE GEMİCİ FOTOSU)

Çorum Belediyespor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta prensip anlaşmasına varılan üç futbolcuyla sözleşme imzalandı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Afjet Afyonspor’dan 30 yaşındaki stoper Samet Cantürk, Ergene Velimeşespor’dan 24 yaşındaki Çorumlu hücum ağırlıklı orta saha oyuncusu Fahri Eren Pamuk ve Muğlaspor’dan 24 yaşındaki forvet Emre Gemici ile kesin anlaşmaya varıldı. Bonservis sorunları çözülen bu üç futbolcuya da ikişer yıllık imza attırıldı.

SAYI 10’A ULAŞTI

Samet Cantürk, Fahri Eren Pamuk ve Emre Gemici ile birlikte Çorum Belediyespor’un dış transferde yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı futbolcu sayısı 10’a çıktı. Çorum Belediyespor geçtiğimiz günlerde Yeni Malatyaspor’dan eski golcüsü Yakup Alkan’ı kiralarken, Yeni Altındağ Belediyespor’dan forvet arkası Barış Çiçek, Anadolu Bağcılar Spor Kulübü’nden stoper Furkan Mehmet Tuncer,Ankara Adliyespor’dan kaleci Onurcan Piri, Muğlaspor’dan orta saha Nizamettin Emirhan Kılıç, Tire 1922 Spor’dan stoper-orta saha Mümin Talip Pazarlı ve Aydınspor 1923’ten sol açık Mikail Albayrak’ı renklerine bağlamıştı.

EMRE GEMİCİ KİMDİR?

Muğlaspor’dan transfer edilen 24 yaşındaki golcü futbolcu Emre Gemici, 1994 Ordu doğumlu. Futbola 2004’te Orduspor’un altyapısında başlayan Emre, 2008’de İstanbul amatör lig takımlarından CFS Bağcılarspor’dan Galatasaray’ın altyapısına transfer oldu. 2013’te Kayseri Şekerspor’da profesyonel olan Emre Gemici, Kayseri Şekerspor’dan sonra sırasıyla Niğde Belediyespor, Orduspor ve son olarak Muğyaspor’da oynadı.

Son 1 buçuk sezonu Muğlaspor’da geçiren Emre Gemici geçtiğimiz sezon 33 resmi maça çıkarken, 12 gol atıp, 6 sarı kart gördü.

U15 Milli Takımı’nın 2009’da Bulgaristan ve Rusya ile oynadığı özel maçlarda milli formayı giyen Emre Gemici, profesyonel futbolculuk kariyerinde 2.Lig, 3.Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda toplam 141 resmi maçta forma giyerken, bu maçlarda 35 gol attı.

SAMET CANTÜRK KİMDİR?

Afjet Afyonspor’dan transfer edilen 30 yaşındaki stoper Samet Cartürk, 1988 Ankara-Altındağ doğumlu. Futbola 2000 yılında Ankara amatör lig takımlarından Site Zaferspor’da başlayan Samet Cantürk, 2003’te Gazi Üniversitesi’ne transfer olurken, 1 yıl sonra Keçiörengücü’ne, 2007’de de amatör olarak Polatlıspor’a transfer oldu. 2008’de Adıyamanspor’da profesyonelliğe adım atan Samet Cantürk, Adıyamanspor’dan sonra Batman Petrolspor, Göztepe, Keçiörengücü ve Afjet Afyonspor’un formasını giydi.

Son 2 sezonu Afjet Afyonspor’da geçiren deneyimli stoper geçtiğimiz sezon Afyon temsilcisinde 30 resmi maçta forma giyerken, 1 gol attı. Bu maçlarda 6 sarı kart görüp 1 kez cezalı duruma düşen Samet Cantürk, profesyonel futbolculuk kariyerinde 2.Lig, 3.Lig ve Türkiye Kupası’nda olmak üzere 248 resmi maça çakırken, rakip fileleri 13 kez havalandırdı.

FAHRİ EREN PAMUK KİMDİR?

Tekirdağ’ın 3.Ligdeki temsilcisi Ergene Velimeşespor’dan transfer edilen 24 yaşındaki Çorumlu hücuma dönük orta saha oyuncusu Fahri Eren Pamuk, 1994 Osmancık doğumlu. Futbola 2004’te Osmancıkgücü’nde başlayan Fahri Eren Pamuk, 2008’de Ankara Türk Telekom’a transfer olurken, 1 yıl sonra Osmancıkgücü’ne geri döndü. 2010’da Kardemir Karabükspor’un altyapısına transfer olan Fahri Eren 2012’de yeniden Osmancıkgücü’ne dönerken, 2013’te bu kez Boluspor’un altyapısına transfer oldu. 2014’te Boluspor’da profesyonel olan Çorumlu futbolcu, Boluspor’dan sonra Niğde Belediyespor, Silivrispor, Yeni Orduspor ve en son Ergene Velimeşespor’da oynadı.

Geçtiğimiz sezona Yeni Orduspor’da başlayan Fahri Eren, sezonun ilk yarısında Mor-Beyazlı formayla 8 resmi maça çıkarken, devre arasında Ergene Velimeşespor’a transfer oldu. Genç futbolcu, Tekirdağ temsilcisinde ise 11 resmi maça çıktı. Sezonu gol atamadan tamamlayan Fahri Eren, 3 maçta sarı kart gördü.

Fahri Eren, profesyonel futbolculuk kariyerinde 1.Lig’de 6, 3.Lig’de 64, Türkiye Kupası’nda 5 olmak üzere toplam 75 resmi maça çıkarken, bu maçlarda tamamı 3.Lig’de olmak üzere 10 gol attı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim