5 takımın çift devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği U16 Futbol Ligi’nde 8.hafta maçları tamamlandı. Şampiyonluğun iki güçlü adayı H.E.Kültürspor ile Gençlerbirliği Cumartesi günü 8.hafta maçında kozlarını paylaştı. 1 No’lu Sentetik Saha’da saat 15.00’de başlayan karşılaşma denk bir mücadeleye sahne olurken, ikinci yarı sahasına kapanan H.E.Kültürspor, Gençlerbirliği’ne gol izni vermeyerek istediği 1 puanı almayı başardı. Rakibi ligden çekilen Osmancık Belediyespor ise oynamadan 3-0 hükmen galip sayılırken, Eti Lisesi Gençlikspor ise BAY geçti.

Bu sonuçların ardından 14 puana ulaşan H.E.Kültürspor, gelecek hafta hükmen galip sayılması ve rakiplerinin de kalan haftada 1 kez BAY geçecek olması nedeniyle bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etmeyi başardı. 13 puanı bulunan Osmancık Belediye ve Gençlerbirliği ise kalan 2 haftada ikincilik mücadelesi verecek.

(Rıfat KARA)

GENÇLERBİRLİĞİ: 0

H.E.KÜLTÜRSPOR: 0

SAHA: 1 No’lu Sentetik.

HAKEMLER: Mehmet Tuğluk, Hatice Yıldırım, Abdulkadir Atak.

GENÇLERBİRLİĞİ: Deniz, Caner, Cemal, Burak, Mehmet Can (Ulaş), Yücel, Yusuf (Barış), Bahadır Berke (Kenan), Anıl, Görkem, Nurullah (Reha).

H.E.KÜLTÜRSPOR: A.Hakan, Gökhan, A.Enes, Emir Eren, Soner, Ömer Burak, Emirhan Aksoycuk, Osman (Ö.Faruk), Emirhan Büyükbaş, Ömer Can, Samet.

GOL: Yok.

Editör: TE Bilisim