Yeni sezona iddialı girmenin planlarını yapan Kırmızı-Siyahlı yönetim bu doğrultuda önemli isimleri Çorum’a getirmeye devam ediyor. Teknik Direktör Yusuf Tokuş’un akşam saatlerinde memleketi Sivas’tan Çorum’a gelmesi ile prensipte anlaşılan futbolcularla imzaların peş peşe atılması bekleniyor. Transfer Komitesi Üyesi Sinan Özdilli, daha önce görüştükleri ve büyük oranda anlaşmaya vardıkları futbolcuları Çorum’a davet ettiklerini belirterek, transferde hareketli günler yaşayacaklarını söyledi.

Daha önce iç transferde Akın Karaaslan, Salim Uzun, Abdullah Karmil, Sercan Çobanoğlu, Yakup Kayış ve Tevfik Doğukan Pala ile tekrar el sıkışan yönetim dış transferde ise Ankara Demirspor’dan Muhammed Enes Yılmaz, Tire 1922’den Emre Yüksektepe, 24 Erzincanspor’dan Yasin Dülger, Halide Edip Adıvarspor’dan Taner Gürsoy ile anlaşma sağlamıştı. Eksik bölgelere yapılacak takviyeler hakkında bugün teknik direktör Yusuf Tokuş ile tekrar bir görüşme gerçekleştirecek olan Çorum Belediyespor yönetimi, Tokuş’un raporu doğrultusunda transfere tekrar hız vermesi bekleniyor.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu’nun bugün yapacağı toplantının ardından kontenjan uygulamasıyla ilgili açıklama yapılması bekleniyor.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim