Çorum Belediyespor’un 26 Ekim Çarşamba günü Trabzonspor’la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 3.Eleme Turu maçının bilet fiyatları açıklandı.
Kulüp Başkanı Zeki Gül, düzenlediği basın toplantısında konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yönetim olarak yaptıkları değerlendirme sonucu açık tribün bilet fiyatını 30 lira, kapalı tribün bilet fiyatını ise 60 lira olarak belirlediklerini söyledi.
Çorumlulardan stadı doldurmalarını isteyen Başkan Gül, “Çorum spor tarihinde yıllar sonra 4 büyük diye tabir ettiğimiz takımlardan biri Çorum’a gelecek. Biz, Trabzonspor’u en iyi şekilde ağırlamak üzere hazırlıklarımızı yaptık. Çorumlu hemşehrilerimizden tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Maçın televizyondan canlı yayınlanması maça gelmelerine engel olmasın” dedi.
Bilet fiyatlarının normal lig maçlarına göre yüksek olduğunu da kaydeden Başkan Zeki Gül, “Bu tarihi maça gelecek taraftarlarımız, Çorum Belediyespor’a katkı için geleceğini bilsin” dedi. Gül, biletlerin satışa çıkacağı zamanın önümüzdeki günlerde belli olacağına da dikkat çekerken, Saat Kulesi önünde bilet satış standı açmayı planladıklarını ifade etti.
Gül, protokol tribünü ile ilgili düzenleme yapacaklarına da dikkat çekerken, “Trabzonspor maçında geçerli olmak üzere bir düzenleme yapacağız. Buraya, protokolün yanı sıra, takımımıza katkı sağlayan işadamları, her zaman yanımızda olan ve manevi desteklerini gördüğümüz kişileri alacağız. ‘Ben her maça geliyordum, bu maçta neden protokol tribününe alınmıyorum’ diye kimse söylenmesin. Bu maçta böyle olacak. Protokol tribünündeki koltuklara isim yazılacak ve herkes isminin olduğu koltuğa oturacak” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
 
Editör: TE Bilisim