Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Tokuş, 4 futbolcu daha alacaklarını ifade ederken, “1 kaleci, 1 stoper ve 2 orta saha oyuncusu transfer edeceğiz. Zaten elimizde 19 futbolcu var. 4 transfer daha yaptıktan sonra altyapıdan takibe aldığım 2-3 oyuncu daha var. Bunlardan da 1-2’sini kampa götürmeyi düşünüyorum. Lig kadromuz 24-25 kişi olacak. Açıkça konuşmak gerekirse, kontenjana sıcak bakmıyorum. Alacağımız futbolcular genç olacak” şeklinde konuştu.

Şehir olarak Çorum’un, kulüp olarak Çorum Belediyespor’un kendisini her zaman heyecanlandırdığını da yineleyen Teknik Direktör Yusuf Tokuş, “Çorum’a gelmekten ve burada görev yapmaktan dolayı çok mutluyum. Yaş ortalaması 23 olan bir kadro ile sezona gireceğiz. Taraftarın takımın arkasında olması lazım. Sezona iyi başlarsak büyük bir artı olur. Ama kötü başlarsak da her şeyin sonu değil. Bu takım yine toparlanır ve yarışın içerisinde olur.

Burada kalayım veya gideyim, önemli değil. Çorum Belediyespor’u yıllarca taşıyacak bir kadronun temelini atıyoruz. Bu sezon üst lige çıkarsak, kadroyu hiç bozmadan yolumuza devam edeceğiz. İnşallah bu kadro bunu başaracak” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim