Sezonun ilk yarısını lider Uşakspor’un 5 puan gerisinde kapattıklarını hatırlatan ve artık puan kayıplarının telafisinin daha zor olduğuna dikkat çeken genç teknik adam, Antalya kampı sonrası Çorum’daki iklim ve saha koşullarına uyum sağladıklarını ifade ederken, “İkinci yarıların daha zor olduğunu daha önce de ifade etmiştim. Yaklaşık 1 aylık aranın ardından ikinci yarının ilk maçını kendi saha ve seyircimizin önünde Tepecikspor’la oynayacağız. Tepecikspor, ilk yarının son haftalarında çıkışa geçti ve ilk 5 mücadelesi veriyor. Bu yüzden zor bir maç olacak. Zaten ligde artık kolay maç yok.

Antalya kampını bilerek erken yaptık ve Çorum’a döndük. Döndük ki, lig başlayana kadar iklime ve saha şartlarına uyum sağlayalım. Artık hem Çorum’un sert havasına, hem de oynayacağımız zemine alıştık. Zemin ve hava şartları bizim lehimize. Saha şartlarının elverişsizliği nedeniyle pas trafiği istediğimiz gibi olmayabilir ama çok iyi mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Bilindiği üzere, lig öncesindeki son hazırlık maçında Tokatspor’la karşılaştık. Bu maçta ortaya koyduğumuz performansı Tepecikspor’a karşı tekrarlarsak kazanırız. Taraftar desteğini de arkamıza aldık mı, galip geleceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Lider Uşakspor’la 5 puanlık farkın kapanmayacak bir fark olmadığını da kaydeden Yusuf Tokuş, “Her maça final gözüyle bakıyoruz. Aradaki puan farkını kapatıp liderliği ele geçirmek ve sezon sonuna kadar da bırakmamayı hedefliyoruz” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim