TFF 2.Lig ‘de 2019-2020 sezonunun fikstür çekimi gerçekleştirildi. Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi vermesi beklenen Yeni Çorumspor, sezonun ilk haftasında sahasında 1922 Konyaspor’u konuk edecek. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda gerçekleştirilen fikstür çekimine, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim Kurulu üyesi İsmail Erdem, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ve kulüp temsilcileri katıldı.

Fikstür çekimi sonunda ortaya çıkan maç programına göre, Yeni Çorumspor 1 Eylül’de başlayacak olan sezonun ilk haftasında sahasında 1922 Konyaspor ile karşılaşacak. Lig’de ki ilk deplasman maçına 8 Eylül’de Bursa’da çıkacak olan Kırmızı-Siyahlılar İnegölspor karşısında puan arayacak. Ligin 3.haftasında 15 Eylül’de sahasında Gümüşhanespor’u konuk edecek olan Yeni Çorumspor, 22 Eylül’de deplasmandaSancaktepeBelediyespor ile 4.hafta maçını oynayacak. Daha sonra sırasıyla 29 Eylül’de içeride Pendikspor, 5 Ekim’de deplasmanda Zonguldak Kömürspor, 9 Ekim’de içeride Bakspor, 13 Ekim’de deplasmanda Hacettepe, 20 Ekim’de içeride Tarsus İdman Yurdu, 27 Ekim’de deplasmanda Hekimoğlu Trabzon, 3 Kasım’da içeride AfjetAfyonspor, 10 Kasım’da deplasmanda Şanlıurfaspor, 17 Kasım’da içeride Manisa Büyükşehir Belediyespor, 24 Kasım’da deplasmanda Sarıyer, 1 Aralık’ta deplasmanda Amed Sportif Faaliyetleri, 8 Aralık’ta içeride Samsunspor ve son olarak 15 Aralık’ta Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek.

İKİNCİ YARI 12 OCAK’TA BAŞLAYACAK

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta ilk yarı 15 Aralık’ta tamamlanacak olup, ikinci yarı heyecanı ise 12 Ocak’ta başlayacak. Gruplarda normal sezonun son hafta maçları 25 Nisan’da oynanacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim