Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan Çorum Belediyespor Tesisleri yarın saat 17.00’de düzenlenecek bir törenle hizmete açılacak. Törene Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da katılacak.

300 AĞAÇ DİKİLDİ

İki antrenman sahasının yanı sıra teknik heyet ve futbolcuların kalacağı beş yıldızlı otel konforundaki tesislerde yarın yapılacak resmi açılış töreni öncesinde son hazırlıklar yapılıyor. Çevre düzenlemesi çalışmaları büyük ölçüde tamamlanırken, tesislerin etrafına 300 civarında ağaç dikildi.

GÜL, SON KEZ DENETLEDİ

Belediye Başkanı Zeki Gül, yarın açılacak tesislere sürpriz bir ziyarette bulunarak çalışmaları yerinde denetledi. Görülen eksiklerin hemen giderilmesi talimatını veren Gül, futbol takımının yeni sezon hazırlıklarını yeni tesislerde yapacağını söyledi. Saat 17.00’de başlayacak açılış törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın da katılacağını belirten Zeki Gül, “Yapımı tamamlanan ve Pazar günü Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman Bey’in de katılımları ile açılışını gerçekleştireceğiz. Açılıştan önce tesislerimizde artık son dokunuşları da tamamladık. Tesislerimizin çevresine 300 civarında ağaç dikiyoruz. Tesisimizin çevresini yeşillendiriyoruz. Huş, kiraz, leylandi, çalı süs eriği gibi ağaç dikimi yaptık. Çevre düzenlemesi de tamamlanarak açılışa hazır hale getirdik” dedi.

Açılış törenine çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

ORMAN GÜL’Ü ZİYARET EDECEK

Öte yandan, tesislerin açılışı için Çorum’a gelecek olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın saat 16.00’da Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret edeceği belirtildi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim