Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 4.hafta maçında yarın Tekirdağspor’la karşılaşacak.
Geçtiğimiz hafta evinde Gölcükspor’u 2-1 yenerek ikinci galibiyetini alan Çorum Belediye, hafta içerisinde de PTT 1.Lig ekiplerinden Manisaspor’u Ziraat Türkiye Kupası 2.Eleme Turu maçında 3-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Moralli olan Kırmızı-Siyahlılar, zorlu Tekirdağ deplasmanından puan veya puanlarla dönerek yükselişlerini sürdürmek istiyorlar.
Manisa’dan Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine geçen ve yarınki maçın hazırlıklarını burada sürdüren Çorum Belediyespor’da Bilal Özhan ve Abdullah Karmil kırmızı kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecekler. Sakatlığı geçmeyen Salim Uzun da yarınki maçta takımdaki yerini alamayacak.
6 puanlı Çorum Belediye ile 5 puanlı Tekirdağspor arasında yarın Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda oynanacak maçı Tokat bölgesi C klasman hakemlerinden Harun Toplar yönetecek. Saat 16.00’da başlayacak maçta Harun Toplar’ın yardımcılıklarını ise Trabzon bölgesinden Şener İnan ve Samsun’dan Bekir Yücel yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise yine Samsun bölgesinden Ömür Bozkurt olacak.
İki takım lig tarihinde ilk kez karşılaşacak.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim