Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıktıkları maçta taraftarın müthiş desteğini gördüklerini kaydeden Yavuz İncedal, “Futbolcularımın kazanma isteği ve mücadeleleri en üst seviyedeydi. 8-9 pozisyona girdik. Bunlardan 5 tanesi ise net gol pozisyonuydu. Bunlara ilave olarak bir de verilmeyen penaltımız var.
Zonguldak Kömürspor maçı için sevindiğim taraf, çok pozisyona girmemiz, üzüldüğüm taraf ise bu pozisyonlardan gol bulamamamız. Tabi gol atamayınca istediğiniz sonucu elde edemiyorsunuz.
Maçın kırılma anı, verilmeyen penaltımızdı. Penaltımız verilseydi maç çok farklı bir boyut kazanacaktı. Penaltı pozisyonunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Çok iyi yoldayız, daha da iyi olacağız. Tribünleri dolduran ve bizlere destek veren taraftarımız tek kelime ile muhteşemdi. Onlara buradan çok teşekkür ediyorum. Taraftarımıza galibiyet armağan edemediğimiz için son derece üzgünüz.
Zonguldak Kömür maçı artık geride kaldı. Bu hafta Tirespor ile oynayacağımız maçı kazanıp kayıp puanları telafi etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim