Kulüp Başkanı Faruk Durukan düzenlediği basın toplantısında, Çorum’dan gerekli desteği göremediklerine dikkat çekerken, “BAL’a çıkmak zor, ama düşmek çok kolay. Ben, taşın altına elimi değil, gövdemi koydum” ifadelerini kullandı.
Takımla birlikte neredeyse her deplasmana gittiğini kaydeden Başkan Faruk Durukan, “Gittiğimiz yerlerde, şehrin, takımını nasıl desteklediğini görüyoruz. Maalesef Çorum’da durum öyle değil. Destek için gittiğimiz yerlerde sözler veriliyor, ama sonrasında vazgeçiliyor. Ben, Ulukavakspor’da göreve gelirken bir söz verdim ve sözümün arkasındayım. Belki esnaflıktan gelen bir alışkanlık. Gücümün yettiği yere kadar imkânlarımı kullanıp destek olacağım. Yani taşın altına gövdemi koydum. Benim, gövdemi koyduğum yerde Çorum halkının parmaklarını taşın altına koymasını beklerim.
Çorum Belediyespor’un 2.lige yükselmesini canı gönülden istiyorum. İnşallah biz bu sezon ligde kalabilirsek, seneye de biz üst lige çıkarız. Biz de Çorum’u temsil ediyoruz. Çorum halkının ve kurumların bize destek olmasını bekliyoruz. BAL’a çıkmak zor ama düşmek çok kolay. Bugün, yüz binlerce lira para harcayıp çıkamayan takımları biliyoruz. Çorum halkının desteğine ihtiyacımız var ve bu desteği bekliyoruz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim