Çorum Belediyespor’un Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Tarsus İdmanyurdu, sezona çok iyi başlamasına rağmen, son haftalarda büyük bir düşüş yaşıyor. Mersin temsilcisinin son 3 maçında galibiyeti bulunmuyor.

ÜST ÜSTE 4 GALİBİYET

94.kuruluş yıldönümü kutlanan Tarsus İdmanyurdu sezona deplasmanda aldığı 2-1’lik Uşakspor yenilgisiyle başladı. Teknik direktörlüğünü Özcan Kızıltan’ın yaptığı Mersin temsilcisi, sonrasında sırasıyla Tekirdağspor’u 3-1, Karaköprü Belediye’yi 2-1, Aydınspor ve Arsinspor’u 2-0’lık skorlarla yenerek üst üste 4 galibiyet aldı.

EKİM AYI YARAMADI

4 maçlık galibiyet serisiyle iyice havaya giren Tarsus İdmanyurdu, son 3 maçında ise galibiyet yüzü göremedi. Sarı-Lacivertliler, bu son 3 maçı da Ekim ayında oynarken, evinde Osmaniyespor’a 1-0 yenildikten sonra peşinden yine evinde Kocaelispor’la 2-2 berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta Hatay deplasmanında Payasspor’a konuk olan Tarsus İdmanyurdu sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, galibiyet hasreti 3 haftaya çıktı.

EVİNDE 5 PUAN KAYBETTİ

Şampiyonluk mücadelesi veren Tarsus İdmanyurdu, 8.haftası geride kalan ligde 4 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de yenilgi alırken, attığı 13 gole karşılık kalesinde 8 gol gördü ve topladığı 14 puanla 5.sırada yer alıyor. Evinde 4 maça çıkan Mersin temsilcisi, Tekirdağspor’u 3-1, Aydınspor’u 2-0 yenerken, Osmaniyespor’a 1-0 yenildi. Tarsus İdmanyurdu, sahasında oynadığı son maçta önceki hafta Kocaelispor’la 2-2 berabere kaldı.

Evinde oynadığı 4 maçta 7 puan toplayan ve 5 puan kaybeden Tarsus İdmanyurdu’nun iç sahadaki bu performansına karşılık Çorum Belediyespor deplasmanlarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Kırmızı-Siyahlılar, 4 deplasman maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik alırken, 10 puan topladılar. Çorum temsilcisi bu maçlarda attığı 9 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim