Çorum Belediyespor Pazar günü Kocaelispor’la sahasında oynayacağı kritik maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başlarken, Basın Sözcüsü Mustafa Altunkaya, Çorumluları stada davet etti.
Kocaelispor’un hem iç saha, hem de deplasman maçlarını kalabalık bir taraftar topluluğu önünde oynadığına dikkat çeken Altunkaya, “Çok kritik bir maç oynayacağız. Kocaelispor taraftarlarının Çorum’a gelmek için organize içerisinde olduklarını biliyoruz. Bizim de bu maçta taraftar desteğine çok ihtiyacımız olacak. Çorumlu sporseverlerden istediğimiz, Trabzonspor maçında olduğu gibi Kocaelispor’la yapacağımız kritik maçta da tribünleri doldursunlar ve skor ne olursa olsun bitiş düdüğüne kadar takımları8na destek olsunlar. Bu maçı da taraftarımızın desteği ile kazanıp şampiyonluğa giden yolda önemli bir engeli daha kayıpsız geçmek istiyoruz” dedi.
Abdullah’ın sakat, Emrullah’ın ise cezalı olması nedeniyle forma giyemeyecek olmasının dezavantaj gibi göründüğünü de dile getiren Altunkaya, “Abdullah da, Emrullah da çok değerli futbolcularımızdan. Yoklukları elbette büyük kayıp. Ancak kadromuzdaki her oyuncumuz bizim için kıymetli ve göreve hazır. Onların yerine oynayacak futbolcu kardeşlerimizin verilen görevi en iyi şekilde yapacaklarına ve onları aratmayacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.
Basın Sözcüsü Mustafa Altunkaya, önceki gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kulüp Başkanı Zeki Gül ve Bayburt Grup Özel İdare maçında ciddi şekilde sakatlanan Abdullah Karmil’e de yönetim adına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
(Hüseyin AŞKIN) 
 
Editör: TE Bilisim