Transfer çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyespor Transfer Komitesi, Halide Edip Adıvarspor’dan 28 yaşındaki kanat oyuncusu Taner Gürsoy’u renklerine bağladı.

Dış transferde bugüne kadar Tire 1922 Spor’dan önlibero Emre Yüksektepe, Ankara Demirspor’dan forvet Muhammet Enes Yılmaz ve 24 Erzincanspor’dan sol kanat-forvet Yasin Dülger’i renklerine bağlayan Çorum Belediyespor, dördüncü imzayı Taner Gürsoy’a attırdı. Daha önce ön görüşme yapılan ve büyük oranda anlaşma sağlanan Taner Gürsoy Çorum’a davet edildi. Deneyimli futbolcu ile yapılan görüşmede kesin anlaşmaya varıldı.

TANER GÜRSOY KİMDİR?

2 yıllık sözleşme imzalayan kanat oyuncusu Taner Gürsoy, 10 Ocak 1989 Ordu-Aybastı doğumlu. Futbola 2003 yılında Termespor’da başlayan Taner Gürsoy, 2009’da Ünyespor’da profesyonel oldu. 28 yaşındaki kanat oyuncusu, Ünyespor’dan sonra Araklıspor, Sivas Belediye, Silivrispor, Tarsus İdmanyurdu, Etimesgut Belediyespor ve son olarak İstanbul’un 3.ligdeki temsilcilerinden Halide Edip Adıvarspor’da oynadı.

226 MAÇTA 47 GOL

Kanat oynamasına rağmen golcü kimliği ile dikkat çeken Taner Gürsoy, geçtiğimiz sezon 33 maça çıkarken, 12 gol kaydetti. Bu maçlarda 3 sarı, 1 de kırmızı kart gören Taner, profesyonel futbolculuk kariyerinde ise Ziraat Türkiye Kupası’nda 3, 3.Lig’de 199, 2.Lig’de ise 12 olmak üzere 226 maçta görev yaptı. Deneyimli futbolcu bu maçlarda 47 gol attı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim