Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, İkinci Bahar İşletmecisi İsmet Çıtak tarafından Çatalcaspor galibiyeti nedeniyle verilen yemekte yaptığı konuşmada, çok iyi bir hava yakaladıklarını belirtirken, sezon sonunda hedefe ulaşacaklarına inandığını söyledi.
Sezonun ilk yarısında istedikleri sonuçları alamadıklarını, bunun nedeninin ise futbolcuların kendilerine güvenmemesi olduğunu kaydeden Zeki Gül, “Biz bu takımın en başından beri başarılı olacağına inanıyorduk. Özellikle ilk yarıda bizim inandığımız gibi siz inanmadınız. Şimdi geldiğimiz noktada hepimiz hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Evlatlarımız olarak görüyor ve size kalıcı bir sakatlık gelmemesi için dua ediyoruz. Son maçımızda, hasta hasta, sakat sakat mücadele eden futbolcularımız bir kez daha kutluyorum. Ben eğer Ercan ve Emre’nin o derece sakat olduklarını bilseydim, oynamalarına müsaade etmezdim. Büyük bir fedakârlık örneği sergilediler. Vefalı adam olmak başarıyı beraberinde getirir” şeklinde konuştu.
Son haftalarda çok iyi bir çıkış yakaladıklarını da kaydeden Zeki Gül, konuşmasının devamında, “Futbol bir takım oyunu. Biz de takım oyununun gerektirdiği takım ruhunu yakaladık. Bunun neticesinde de başarılı sonuçlar peş peşe gelmeye başladı. Önümüzde, kaderimizi belirleyecek cinsten çok kritik 3 maçımız var. Bu 3 maçı da alırsak çok daha rahatlarız. En azından önümüzdeki haftalarda sıkıntılı maçlara çıkmak yerine daha rahat çıkarız.
Bu aldığımız sonuçlar sizin rehavete kapılmanıza neden olmasın. Bu rehavet bize iş kazası yaptırmasın. Biz birlikte Çorum Belediyespor’uz. Bu birlikteliğimizin de bize başarı getireceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

YEMEK DEĞİL, PRİM VERİN
Son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlar üzerine birçok işadamının takıma yemek vermek için sıraya girdiğini de kaydeden Başkan Zeki Gül, yemek yerine prim verilmesi çağrısında bulunurken, “Böylesine yemeklerde bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Örnek olması açısından güzel bir organizasyon. Ama biz istiyoruz ki, bu başarılı takım için daha güzel, daha farklı şeyler yapılsın. Özellikle işadamlarımızdan istirhamımız, prim desteği vermek suretiyle futbolcularımızı ödüllendirsinler” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim