Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen arada futbolcuların ve taraftarların futboldan kopmaması adına Çorum FK yönetimi resmi instagram hesabında canlı yayınlarla futbolcuları taraftarlarla buluşturmaya devam ediyor. Şaban Yılmaz Genişyürek, Kerem Pala, M.Rıdvan Özdemir’in, Ertuğrul Sancaktutan, Kerem Çağatay, Volkan Akyıldız, Muhammed Çoban, Mert Ilıman, Mikail Albayrak, Batuhan Demirel, Burak Seres’in ardından son olarak 20 yaşındaki defans oyuncusu Talha Özler canlı yayında taraftarların sorularını cevapladı.

TFF’NİN KARARI ÇOK YANLIŞ

Kocaeli Kartepe’de ailesi ile birlikte eve kapanan genç futbolcu Talha Özler, moderatör Bülent Kol’un “12 Haziran’da liglerin yeniden oynatılacak” olması ile düşüncülerini merak etmesinin ardından TFF’nin takdir hakkını kullandığını söleyen Talha Özler, “Ben şahsen futbolu çok özledim. Ancak ortada bir sağlık sorunu var. Bu salgın belasından tam olarak kurtulmadan TFF’nin böyle bir karar alması yanlış. Yine de önümüzdeki günlerde tepkilerden dolayı TFF kararında değişikliğe gidecektir. Kararda değişiklik olmazsa Çarşamba gününden itibaren toplanıyoruz. Umarım herşey sağlıklı ve hayırlı olur” ifadelerine yer verdi.

HERKESLE İLETİŞİMİM ÇOK İYİ

Kırmızı-Siyahlı renklere gönül vermiş bir taraftarın neden Çorumspor’u tercih ettin sorusuna, “ Buna birçok neden sayabilirim. Taraftarı büyük etken, Fatih Özcan büyük bir etken gibi birçok neden sıralayabilirim. Bu nedenleri sabaha kadar saysam bitmez. Çorumspor’u tercih ettiğim içinde pişman değilim. Uyum sürecini de çabuk atlattım. Zaten Şaban ağabey ile Bodrum’da da beraberdik. Onunla burada oynamaktan dolayı da çok mutluyum. Bizim takımda ilişkiler çok iyi. Herkesle iyi bir iletişim kuruyorum” dedi.

TAMAMEN ŞANSIZLIK

İkinci yarıda yaşanan düşüşle alakalı da açıklamalarda bulunan genç futbolcu, “Biz taraftardan daha çok galibiyeti istiyoruz. Üst üste aldığımız mağlubiyetler tamamen şansızlık. Maçları izleyenler görmüştür. Topun çizgiyi geçmemesi, direkten dönen toplar maalesef bir türlü olmadı. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Kısacası futbol şansı yanımızda olmadı.”

TESİSLER HARİKA

Tesisleri nasıl buluyorsun sorusuna da cevap veren 20 yaşındaki futbolcu, Tesislerin harika olduğunu, 2 ve 3.Lig’de böyle tesislere sahip takımın neredeyse hiç olmadığını vurguladı.

BÜYÜK BİR HİKAYE YAZILDI

Kocaeli’de doğup büyüyen Talha Özler, geçtiğimiz sezon oynanan Kocaelispor-Çorum FK Play-Off yarı final maçı hakkında da açıklama yaptı. Kocaelispor’un Çorum’dan galip ayrılmasının ardından finale kalacağını düşündüğünü belirten Özler, “Çorum FK Kocaeli’de oynanan maçta büyük bir hikaye yazdı. O maç öncesi Mert, Ertuğrul ve Osman ağabey ile konuşmuştum. Maça çok iyi motive olduklarını söylemişti. Çıktılar mücadele edip 3-0 galip ayrılarak finale yükseldiler. O takımın şimdi bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum” ifadesini kullandı.

FUTBOLU SEVİYORUM

Neden futbolcu oldun sorusuna cevap veren genç futbolcu, futbolu çok sevdiğini söyledi. Sevdiği işi yapmanın çok önemli olduğunun da altını çizen Talha Özler, “Futbol benim çocukken tutkumdu, hobimdi. Sevdiğim işi yapıyorum. Hayatımı futbol sayesinde yönlendiriyorum” dedi.

TARAFTARIN DESTEĞİ ÇOK BÜYÜK

Çorum Futbol Kulübü taraftarı hakkında da açıklamalarda bulunan Talha, “Destekleri çok büyük. Galip gelemediğimiz zaman onları çok üzüyoruz. İlk defa bu kadar taraftarı çok olan bir takımda oynuyorum. İnşallah yeni sezonda onları mutlu edecek skorlar ve galibiyetler alırız”

ÜST LİGLERİ HEDEFLİYORUZ

“Yeni sezonda başkanımız Fatih Özcan 3 senelik projeden bahsetti. Çorum FK’nın bu proje çerçevesinde başarılı olacağına inanıyorum. Çorum FK her zaman üst ligleri hedefleyen bir takımdır. Futbolda bana en çok desteği her zaman babam vermiştir. Ben babamdan gizli oynamadım. Babam da futbol oynadığı için her zaman yanımda bana destek olmuştur” dedi.

DEFANSTA HATAYA YER YOK

Oynadığı bölge ile ilgili bir taraftarın sorusunu cevaplayan Talha Özler, “Riskli bir bölgede oynuyoruz. Defansta hataya yer yok. Yüzde yüz konsantre olmak zorundayız. 90 dakika hata yapmayıp maçın bitmesine yakın konsantreni kaybedip 90+2’de bir gol yediğin zaman o ana kadar ki bütün emeğin, mücadelen boşa gidiyor. O yüzden defans riskli bir bölgedir” ifadesini kullandı.

TAKIMIN EN KOMİĞİ

MERT VE VOLKANÇorum Futbol Kulübü’nün başarılı defans oyuncusu Talha Özler, taraftarlardan gelen takımda en komik kim sorusuna düşünmeden Mert ve Volkan’ın ismini verdi. Takımda iletişimin çok iyi olduğunun da altını çizen Talha, “Mert ve Volkan’ı bu konuda ayrı bir yere koyuyorum. Çok eğlenceli iki insan. Karşısındaki insanı eğlendirmeyi ve güldürmeyi çok iyi biliyorlar” dedi.

“HEDEFLERİM ARASINDA GÖZTEPE VE KOCAELİ VAR”

Bir taraftarın Çorum FK’dan ayrılırsan hangi takıma gitmek istiyorsun sorusu üzerine, Göztepe ve Kocaelispor cevabını veren genç futbolcu, “Her futbolcu gibi Süper Lig’de oynamak hayalim var. İlk hedefim Çorum FK ile üst liglere yükselmek. Ama olur da ayrılırsam Çorum FK’dan Süper Lig’de Göztepe formasını giymeyi çok isterim. Göztepe’nin yanı sıra memleketimin takımı Kocaelispor formasını da giymek hedeflerimin arasında”dedi.

“FATİH ÖZCAN ÇORUM İÇİN CİDDİ AVANTAJ”

Çorum FK’ya transfer olmasındaki en büyük etkenlerden birinin Fatih Özcan olduğunu yineleyen Talha, Fatih Özcan’ın Çorum için ciddi bir avantaj olduğunu ifade etti. Fatih Özcan’ın hedeflerine ulaşacağına inandığını da belirten Talha Özler, “Fatih Özcan hırslı bir başkan. Biz futbolcular ile iletişimi de çok iyi. Bizi hiç kırmaz. Üzerimize çok titrer. Böyle bir başkan ile çalıştığım için çok mutluyum. Çorum altyapısından yetişen gençlerin bunun kıymetini bilsinler. Genç futbolcular için Fatih Başkan büyük bir şans” ifadelerine yer verdi.

“BAHRİ KAYA’YA ÇOK GÜVENİYORUM”

Özcan’ın ardından Bahri Kaya hakkında da açıklamalarda bulunan Talha Özler, Bahri Kaya’nın güvenilir bir yapıya sahip olduğunu söyledi. Çorum FK’da ilk formayı teslim edenin de Kaya olduğunu da belirten Talha Özler, “Bahri Kaya’nın üzerimizde etkisi çok. Kendisi bize destek oluyor. Bahri Kaya ile birlikte Çorum FK forması ile daha büyük işlere imza atacağız” dedi.

“PREMİER LİG İLK TERCİHİM”

Yurt dışında hangi takımda oynamak isterdin sorusuna düşünmeden İngiltere Premier Lig cevabını veren genç futbolcu, “ Premier Lig biz Türklerin çok beğendiği liglerin başında geliyor. Bizler çok severiz hızlı ve mücadeleci futbolcu. İngiltere’de bu açıdan çok iyi. Hızlı ve tempolu oynanıyor orada maçlar. Benim öyle bir tercih yapma şansım olsaydı benim ilk tercihimde İngiltere Premier Lig olurdu” ifadesini kullandı.

“SERDAR AZİZ’İ ÖRNEK ALIYORUM”

Süper Lig’de örnek aldığın futbolcu kim sorusu üzerine, “Süper Lig’de en çok beğendiğim ve örnek aldığım futbolcu Serdar Aziz’dir. Hamleli bir futbolcu çoğu maçını izliyorum. Kendisinden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Serdar Aziz’in dışında Galatasaray forması giyen Marcao’da çok beğeniyorum onun da ayakları çok iyi” dedi.

SAHADA OSMAN, DIŞINDA ŞABAN

Takımda en iyi anlaştığı isimleri de açıklayan genç futbolcu, saha içinde Osman Bodur ile saha dışında ise Şaban Yılmaz Genişyürek ile iyi anlaştığını ifade etti. Takımda herkesle iyi anlaşmaya çalıştığını belirten Talha, “Bu iki ismi diğerlerinden biraz ayırıyorum. Osman ağabey saha içinde bana çok destek oluyor. Beni olumlu şekilde yönlendiriyor. Şaban ağabey ise daha önce Bodrum’da beraber oynadığım biri. Oradayken de bana desteği çok olurdu. O yüzden saha dışında en çok anlaştığım ve yanımda olmasından mutlu olduğum özel bir insandır kendisi” dedi.

‘OLTAN’A KARŞI “ÇOK ZORLANDIM”

Oynadığın takımlar içerisinde en zorlandığın rakip futbolcu kim sorusu üzerine, “3 yıllık profesyonel futbolculuk kariyerim var. Bu süre zarfında bir çok takımla maç oynadığım. Bu maçlar arasında en çok zorlandığım isim tartışmasız şuan Erzurum Büyükşehir Belediyespor forması giyen Oltan Karakullukçu. Kendisi çok özel bir oyuncu. Bu şekilde devam ederse daha iyi yerlere gelebilir” ifadesini kullandı.

(Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim