Erkekler Türkiye 2.Voleybol Ligi 2.Grup’ta mücadele eden Sungurlu Belediyespor, 5.hafta maçında konuk ettiği Zonguldak Hasad Gençlikspor’a 3-0 yenilerek üst üstü ikinci mağlubiyetini aldı.

Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oynanan maçta ilk sette bir varlık gösteremeyen Sungurlu Belediyespor seti 25-13 kaybederek 1-0 geriye düştü. İkinci sette biraz kıpırdayan Sungurlu ekibi bu seti de 25-19 kaybedince fark ikiye çıktı: 0-2.

Üçüncü set nefesleri kesti. Oldukça çekişmeli geçen seti Zonguldak temsilcisi 26-24 kazanıp sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçtan sonra, son iki maçını evinde oynayan ve kaybeden Sungurlu Belediye 6 puanda kalırken, Hasad Gençlikspor puanını 9’a yükseltti.

Grupta oynanan diğer maçlarda ise, İstanbul Büyükşehir Belediye Ovacık Gençlikspor’u 3-1, Yeni Kandıra, Mahir Başer Ortaokulu’nu 3-1, Ziraat Bankası, Karamürsel İdmanyurdu’nu 3-2, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri de Merzifongücü’nü 3-2 mağlup etti.

Bu sonuçların ardından İstanbul Büyükşehir Belediye 5’te 5 yaparak 15 puanla liderliğini sürdürürken, Ziraat Bankası 10 puanla 2.sırada, Karamürsel İdmanyurdu da yine 10 puan ve averajla 3.sırada yer aldı.

Grupta 6.hafta maçları 4 Aralık Pazar günü oynanacak olup, Sungurlu Belediye Kocaeli deplasmanında Yeni Kandıra ile karşılaşacak.

SALON: Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu

HAKEMLER: Hasan Öztürk, Turgut Yıldırım (Çorum)

SUNGURLU BELEDİYESPOR Yasin, Yağız, Emrah, B.Ezel, Salih, Enes, Caner, M. Eren, Yavuz, Bedirhan, Ahmet, Mustafa, Kemal, Bektaş, Alperen.

ZONGULDAK HASAD GENÇLİKSPOR: Ufuk, Osman, Turgay, Mert, Bülent, Gökhan, S.Gökay, Gürhan, Umut Can.

 1.SET: 13-25, 2.SET: 19-25, 3.SET: 24-26.

 SÜRE: 75 Dakika.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim