Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup 21.hafta maçında Çorum temsilcisi Sungurlu Belediyespor, sahasında Samsun temsilcisi Ladik Belediyespor’u ağırladı. Dün Sungurlu İlçe Sahası’nda saat 14.00’de başlayan karşılaşmayı Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Kulüp Başkanı Bahri Sezen, Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz ve 800 kadar futbol sever izledi. Maça hızlı başlayan Sungurlu Belediyespor henüz 3.dakikada kazanılan bir korner sonrasında Osman Gıdık’ın attığı gol ile 1-0 öne geçmeyi başardı. İlk yarı oyunun kontrolünü elinde tutan Kırmızı-Beyazlılar soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıda konuk Ladik Belediyespor beraberlik golü için Sungurlu Belediyespor kalesine yüklenmesine rağmen bir türlü istediği golü bulamazken, ev sahibi Sungurlu Belediyespor 70 ve 75.dakikarda Tolga’nın golleri ile farkı 3’e çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-0 Sungurlu Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından Sungurlu Belediyespor ligde 4.galibiyetini elde ederek 16 puana yükselirken, konuk Ladik Belediyespor ise 23 puanda kaldı.

SUNGURLU BELEDİYE: 3

LADİK BELEDİYE: 0

SAHA: Sungurlu İlçe.

HAKEMLER: Alper Cesur, Mustafa Kırbaş, Gülşah Nur Şen.

SUNGURLU BELEDİYESPOR: Kaan, Mustafa, Mücahit, Zafer, Taha, Osman, Olgu, Salih, Tolga (Ayhan), Nedim (Adem), Başaran (Berkay).

LADİK BELEDİYESPOR: Utku, Gürkan, Mert (Ali Osman), Özcan (Kerem), Eren, Mesut, Caner, Oğuzhan Şentürk, Oğuzhan Yılmaz, Enes, Hakan.

GOLLER: Dk.3 Osman, Dk.70 ve 75 Tolga.

Editör: TE Bilisim