Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta küme düşmeme mücadelesi veren Çorum temsilcisi Sungurlu Belediyespor, ikinci yarının ilk hafta maçında deplasmanda Karabük temsilcisi Safranbolu Belediyespor’un konuğu oldu. Dün Safranbolu İlçe Stadı’nda saat 14.00’de başlayan karşılaşmanın ilk 20 dakikasında iki takımda denk bir mücadele ortaya koyarken, 20.dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alan Sungurlu Belediyespor yeni transferi Osman Gıdık’ın peş peşe attığı gollerle 2-0 öne geçerken, 45+1.dakikada penaltı atışından da faydalanamadı.

İkinci yarıda da oyunda üstünlüğünü devam ettiren Kırmızı-Beyazlılar tecrübeli futbolcusu Osman Gıdık’ın 60.dakikada attığı gol ile farkı 3’e çıkarırken, 73.dakikada Nedim’in penaltıdan attığı gol ile maçta skoru 4-0 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Sungurlu Belediyespor’un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir galibiyet alan Sungurlu Belediyespor puanını 9’a yükseltirken, Safranbolu Belediyespor ise henüz puanla tanışamadı.

Safranbolu Belediye: 0

Sungurlu Belediye: 4

SAHA: Safranbolu İlçe.

HAKEMLER: Bahadır İleri, Hakan Adlı, Sinem Çetin.

SAFRANBOLU BELEDİYESPOR: İlker, Ekrem, Bilal, Hamdi Furkan, Abidin, Emre, M.Ali, Fehmi, Ogün, Gökhan, Osman.

SUNGURLU BELEDİYESPOR: Kaan, Mustafa, Zafer, Taha, Osman, Olgu (Tolga Amasyalı), Salih, Tolga Aktekin (Ayhan), Nedim, Berkay, Başaran (Yavuz Burak).

GOLLER: Dk.34, 36 ve 60 Osman Gıdık, Dk 73 (penaltıdan) Nedim.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim