Erkekler Türkiye 2.Voleybol Ligi 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Sungurlu Belediye, 3.hafta maçında konuk olduğu Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni 3-0 yenerek 1 hafta aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Pazar günü Ordu Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçta, ilk seti 25-18 alarak öne geçen Sungurlu Belediye, ikinci sette rakibine 25-19 üstünlük sağlayarak farkı ikiye çıkarttı ve galibiyet yolunda büyük avantaj yakaladı. Maçın üçüncü seti oldukça çekişmeli geçti. Sungurlu Belediye, bu seti de 27-25 kazanarak sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Grupta haftanın diğer maçlarında ise, Bafra Belediye, Çorum Belediyesi Gençlikspor’u 3-0, Sorgun Belediye Orduspor’u 3-1, Tokat Belediye Plevne de Gümüşhane Telekom’u 3-2 yendi. Sungurlu Belediye, aldığı bu galibiyetle puanını 9’a yükseltirken, aynı puanlı Yozgat temsilcisi Sorgun Belediye’nin averajla önünde yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi ise ikinci maçında da puanla tanışamadı ve son sırada kaldı.

Grupta 4.hafta maçları 12 Kasım Pazar günü oynanacak olup, Sungurlu Belediye haftayı bay geçerken, Çorum Belediye Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni, Erzurum Spor Lisesi Sorgun Belediye’yi, Orduspor Gümüşhane Telekom’u, Tokat Belediye Plevne de Bafra Belediye’yi konuk edecek.

SALON: Ordu İHL.

HAKEMLER: Enver Özkundakçı, Ahmet Karakaya.

ORDU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ: Eray, Berkay, Fatih, Yunus, Ahmet, Burak Alp, Barış, Haşim, Ceylan, Cüneyt, Ulaş, Şener.

SUNGURLU BELEDİYESPOR: Alper, Selçuk, Berk, Tolga Can, Emrah, Ahmet, İlyas, Mehmet, Hakan, Enes, Taner, Alperen.

1.SET:18-25, 2.SET: 19-25, 3.SET: 25-27.

SÜRE: 73 Dakika.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim