Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Çorum Belediyespor, 27.hafta maçında yarın Antalya deplasmanında Manavgatspor’la karşılaşacak. Kırmızı-Siyahlılarda tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı.

Geçtiğimiz hafta sahasında grubun güçlü takımlarından Van Büyükşehir Belediyespor’u 2-1 yenerek moral bulan Çorum Belediyespor’da futbolcular karşılaşma bitiminde taraftarlara Manavgat maçını da kazanacaklarına dair söz verirken, yarınki maç öncesinde tüm hesaplar 3 puan üzerine yapıldı. Kırmızı-Siyahlılar dün yaptıkları antrenmanla Manavgatspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve bugün sabah erken saatlerde Antalya’ya hareket etti.

41 puanlı 4.sıradaki Çorum Belediye ile 21 puanlı 18.sıradaki Manavgatspor arasında yarın Manavgat Evrenseki Stadı’nda saat 14.30’da oynanacak maçı İstanbul Bölgesi B Klasmanı Hakemi Mert Güzenge yönetecek. Güzenge’nin bu maçta yardımcılıklarını yine İstanbul bölgesinden Segâh Tunçkol ve Ali Uğurtan Demirtaş yapacak. Yine aynı bölgeden Abdullah Buğra Taşkınsoy ise maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

Çorum Belediyespor’da sakatlıkları süren Hüseyin ve Yeldar kritik maçta forma giyemeyecek.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Çorum’da oynanan maçı Belediyespor 4-0 kazanmıştı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim