Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Yusuf Tokuş, Tekirdağspor ile oynanan ve 3-1 Çorum Belediyespor’un üstünlüğü ile sona eren karşılaşmayı değerlendirdi.

Maça oldukça etkili başladıklarını belirten genç teknik adam, henüz 2.dakikada Doğan Can’ın bir şutunun direkten döndüğünü, 5.dakikada ise rakibin kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçtiklerini söyledi. 11.dakikada hakemin nizami bir gollerini iptal ettiğini kaydeden Yusuf Tokuş, “Buna rağmen iyi futbolumuzu devam ettirdik. Doğan Can ve Yasin ile bir gol daha bularak soyunma odasına 3-0 önde girdik.

İkinci yarıya da etkili başlayan taraf bizdik. Abuzer’in kaleciyi geçmesinin ardından yere indirilmesini hakem görmezden geldi. Hakem verdiği kararlarla Tekirdağspor’u ayakta tuttu, farkı açmamızı engelledi. Ama biz ikinci yarıda maçın başında yaptığımız gibi rakibin orta sahasını ve kanatlarını durdurarak futbol oynamasına müsaade etmedik. Yediğimiz gol sonrası kontrolü yine elimizde tutarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmasını başardık” dedi.

Tekirdağspor karşısında çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını yineleyen genç teknik adam, bu futbolu iç saha maçlarında da sahaya yansıtmaları durumunda içeride de seri galibiyetler alacaklarını ve hedefe giden yolda işlerinin daha da kolaylaşacağını söyledi.

Tekirdağspor’un yenilmesine rağmen taraftarının takımı alkışlamasına dikkat çeken Tokuş, “Genç bir kadroya sahibiz, iç saha maçlarımızda en ufak bir tepki olduğu zaman futbolcularım zaman zaman oyundan kopabiliyor. Bizim tek istediğimiz, taraftarımız her zaman bizim yanımızda olsun. Elbette hatalar olacaktır, kötü futbol olacaktır. Ama onlar desteklediği zaman biz her zaman sahada en iyisini vermek için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Genç teknik adam, Pazar günü Karaköprü Belediye ile Çorum’da oynayacakları maçı kazanıp seri yakalamak istediklerini de sözlerine ekledi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim